Bergsåker 190116

  • Duke Of Mearas: (Lopp 9) Var klart godkänd senast även om han kanske inte var lika vass som vid segern i starten före. Det känns ändå som att formen är helt på topp och jag tror på en fin insats här. Han är kvick ut och med rätt resa är han inte ofarlig. På en garderad bong tycker jag absolut att han ska streckas. Inga ändringar.

Solvalla 200530

Super Sarah: (Lopp 3) Gör bra lopp varje gång och de dagar det stämmer med positionerna då brukar hon segerstrida. Den här gången var jag sugen på att prova barfota runt om och jänkarvagn men spåret gör att jag vill fundera lite till. Barfota blir det säkert men vagn bestämmer jag efter värmningen. Oavsett utrustning så … Läs mer

Solvalla 200531

Attraversiamo: (Lopp 7) Fick ett perfekt lopp senast och tackade för det genom att säkert avgöra till slut. Uppladdningen inför Elitloppet har gått helt perfekt och jag räknar med att jag har en häst i toppform på söndag. Det blir skor runt om och jänkarvagn i försöket och sedan ska jag diskuttera med Erik om vi … Läs mer