Bergsåker 190116

  • Duke Of Mearas: (Lopp 9) Var klart godkänd senast även om han kanske inte var lika vass som vid segern i starten före. Det känns ändå som att formen är helt på topp och jag tror på en fin insats här. Han är kvick ut och med rätt resa är han inte ofarlig. På en garderad bong tycker jag absolut att han ska streckas. Inga ändringar.

Eskilstuna 190618

Linares: (Lopp 1) Är en högkapabel herre efter Ready Cash med allt vad det innebär. Jag ser gärna att han får en lugn inledning på karriären och vi jobbar långsiktigt med honom. Fartmässigt duger han långt redan nu och givetvis är han ett tidigt bud om det skulle stämma på vägen. Skor runt om. Lovely Bro: (Lopp … Läs mer

Bergsåker 190618

Empire Garbo: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och visade att formen är klart på gång igen. Den här uppgiften ser tilltalande ut och jag tror en hel del på min. Med rätt resa slutar han långt framme och för mig är han ett givet streck. Inga ändringar, barfota runt om.

Solvalla 190619

Gordon Mearas: (Lopp 2) Har gjort det bra varje gång och har utvecklats för varje start. Jag räknar med en fin prestation här också men vi möter en som kanske är lite för tuff. Bakom den ser det öppnare ut och jag hoppas att vi kan vara med och göra upp om platserna bakom. Inga ändringar, … Läs mer

Dannero 190620

Axel Sigfrid: (Lopp 1) Har gjort allt rätt så här långt och blir dessutom bara bättre och bättre. Den här gången står vi tuffare till och den svåraste konkurrenten står på samma start nu. Givetvis så ska min ändå räknas tidigt och jag blir inte förvånad om han segerstrider även här. Inga ändringar, skor runt om. … Läs mer

Hagmyren 190621

Optimum Terminator: (Lopp 6) Gör bra lopp varje gång och det känns som att han utvecklas stadigt. Nu provar vi mot äldre hästar och det är alltid svårt att säga hur de står sig då. Jag tycker ändå att min har visat både fart och styrka som ska räcka en bit och jag blir inte förvånad … Läs mer