Solvalla 181219

  • Duke Of Mearas: (Lopp 7) Var jättefin senast och det var roligt att han äntligen fick sätta nosen först igen. Han har egentligen gjort bra lopp varje gång men han har inte haft det rätta flytet i slutstriderna. Håller bara formen i sig så kommer det fler segrar och han ska räknas tidigt här också. Inga ändringar.
  • Global Wizard: (Lopp 8) Var blek senast men det fick sin förklaring då han drabbades av kolik när vi kom tillbaka till stallet. Han fick ta det lugnt i någon vecka men känns nu som vanligt i jobben igen. Läget här passar bra då han är kvick ut och löper han upp till sitt kunnande då måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar.
  • Idun A´Lir: (Lopp 9) Skötte sig senast och visade då att hon har mycket inombords. Än så länge är hon känslig och har nära till galopp men jag både hoppas och tror att hon kommer att bli allt stabilare. Hon har haft en del problem med en hov efter senaste starten men det ska vara bra nu och jag räknar med en normal insats. Sköter hon sig då är hon inte borta och jag håller henne som en outsider. Inga ändringar.
  • Virunga: (Lopp 10) Felade kort efter start senast och tappade allt där. Hon kändes annars lika fin som vid segern och jag räknar med att formen är fortsatt bra. Från det här läget smyger vi med och med rätt resa är hon inte ofarlig. På en garderad bong tycker jag att hon ska streckas. Inga ändringar.