Solvalla 181218

  • Hills Delight: (Lopp 3) Har varit jättefin i båda starterna och han har verkligen inlett lovande. Det känns som att hon utvecklas konstant och det ska bli intressant att se vad hon kan göra nu när vi möter tuffare motstånd. Jag begär inte att hon redan nu ska kunna utmana favoriten men jag blir samtidigt inte förvånad om hon gör ett riktigt bra lopp. Inga ändringar.
  • Global Wild Card: (Lopp 6) Har mött de bästa hela året och har gjort det bra i skymundan. Hon fick pusta ordentligt efter Oakskvalet och därefter har vi tränat på. Tanken är att vi ska tävla med henne i vinter och i jobben känns hon pigg och glad för dagen. Hon kommer säkert att behöva loppet och jag ställer inga större krav redan nu. Kan vi få med oss en hygglig slant då är jag fullt nöjd.
  • Valle E.W.: (Lopp 7) Gjorde åter igen bort sig senast och det är bara att konstatera att han än så länge har svårt att sköta sig. Han har annars både fart och form som räcker långt i klassen och skulle han sköta sig då han ett tidigt bud. En typisk outsider. Inga ändringar.
  • Global Un Poco: (Lopp 8) Gör det han kan i loppen men har så mycket pengar på sig att han alltid får möta tufft motstånd. Det är samma sak den här gången och han slår inte de bästa här. Kan vi få med oss en slant hem då är jag fullt nöjd. Skor runt om. UPPDATERAD TISDAG! Kommer värmas i jänkarvagn, tävlar eventuellt i den, vilket i så fall blir andra gången.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 9) Strulade till det senast och tappade säkert en framskjuten placering när han galopperade. Han har formen helt på topp och jag hoppas att han sköter sig nu så att han får visa vad han kan. Med rätt resa är han inte borta och jag blir inte förvånad om han dyker upp där framme. Inga ändringar.