Bergsåker 181219

  • Mellby Galdiolus: (Lopp 2) Var inte som bäst senast och det visade sig efteråt att hon var sjuk för dagen. Hon fick stå över helt i några dagar och därefter har vi tränat på. Hon känns helt ok i jobben men formen är ändå ett litet frågetecken. Distansen är ett plus och löper hon upp till sitt kunnande då är hon inte borta. Det blir norskt huvudlag för första gången, inga andra ändringar.
  • Ubangi Broline: (Lopp 3) Felade kort efter start senast men det sätter jag på orutinens konto. Han kändes fin för övrigt och loppen har säkert fört honom framåt en del. Här möter vi tuffare motstånd än tidigare men jag känner mig ändå inte helt borta och jag tycker att min ska ses som en outsider. Inga ändringar.
  • Global Withdrawl: (Lopp 7) Var ute i ett stentufft gäng senast och felade där när det gick som snabbast under slutvarvet. Han fick därefter pusta ordentligt och ladda om batterierna inför den här starten. Nu känns det som att vi går ned i klass och i normalt slag måste han ha en vettig segerchans här. Skor runt om, inga andra ändringar.
  • Global Unlimited: (Lopp 8) Var ute i ett enklare sällskap senast och hade där inga problem med att vinna. Det var skönt att det äntligen stämde och att han fick poäng så att han kan vara med i de sällskap han hör hemma i. Här har vi en intressant uppgift och skulle det bli tempo på loppet då slår vi många till slut. Garderar man loppet då tycker jag att min ska med. Inga ändringar.