Gävle 180811

  • Urchin: (Lopp 4) Fick ett ofensivt upplägg senast och gjorde ett riktigt bra lopp. Han blev lite väl vass efter den snabba öppningen och det blev därför stumma ben till slut. Jag var ändå jättenöjd med honom och det känns som att han är på väg mot formen igen. Jag hoppas att han kan hushålla bättre med krafterna den här gången och stämmer det på vägen då är han ett tidigt bud. Inga ändringar.
  • Amelia Flame: (Lopp 6) Var sig inte alls lik senast då hon uppträdde knepigt och spänstlöst. Vi har inte hittat något fel på henne och i jobben känns hon jättefin. Vi provar därför igen men lite osäker är jag trots allt på henne. I normalt slag är hon ett tidigt bud men den här gången ser jag henne bara som en outsider. Inga ändringar.
  • Grace Gamble: (Lopp 8) Varvar prestationerna och insatsen senast var väl inte en av hennes bättre. Hon är dessutom en trög sort och hon kommer att behöva lite tid innan allt har fallit på plats. Har hon en bra dag då har hon fart som räcker långt i klassen och i så fall blir jag inte förvånad om hon slutar långt framme, en typisk outsider. Inga ändringar.

Rättvik 190521

Winnertakesitall: (Lopp 2) Var fin vid segern senast och han visade då att han har bra fart för klassen. Han är lite ojämn i prestationerna men de dagar det stämmer för honom då duger han bra. Från det här läget är vi lite beroende av vad de andra hittar på men skulle vi få lite hjälp … Läs mer

Örebro 190522

Global Avenue: (Lopp 2) Har gjort det bra så här långt även om hon kan vara lite väl ivrig ibland. Jag kommer att plocka av det helstängda huvudlaget till den här starten och jag hoppas att hon håller sig lugnare då. Fartmässigt ska hon duga bra här och även om motstånden blir allt tuffare så måste … Läs mer

Bergsåker 190523

Global Adventure: (Lopp 3) Gör allt rätt för dagen och formen ska bara bli bättre och bättre. Jag ser inga moln på himlen inför den här starten och uppgiften ser lämplig ut. Motstånd finns men jag måste ändå tro att min har en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 190524

Bythebook: (Lopp 2) Är jag helnöjd med för dagen och årets bägge insatser har varit riktigt bra. Jag räknar med en ny fin insats här och uppgiften ser tilltalande ut. Han är hygglig från start och förhoppningsvis sitter vi bra till direkt, jag tycker att det ser ut som en vettig segerchans. Det blir skor runt … Läs mer

Hagmyren 190524

Mellby Highball: (Lopp 2) Har varit borta länge och det har tagit tid att få honom startklar igen. Är inte vässad för några stordåd direkt men han har i alla fall gått ett 17-jobb inför den här starten. Jag begär inte att han ska segerstrida men samtidigt så har han så hög grundkapacitet att jag inte … Läs mer

Solvalla 190525

Deep Pockets: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Vi har siktat mot den här helgen en tid men tyvärr kom vi inte med i finalen och får därför gå ut här i stället. Vi rycker ändå alla skor och plockar fram jänkarvagnen som vi planerat och … Läs mer