Gävle 180811

  • Urchin: (Lopp 4) Fick ett ofensivt upplägg senast och gjorde ett riktigt bra lopp. Han blev lite väl vass efter den snabba öppningen och det blev därför stumma ben till slut. Jag var ändå jättenöjd med honom och det känns som att han är på väg mot formen igen. Jag hoppas att han kan hushålla bättre med krafterna den här gången och stämmer det på vägen då är han ett tidigt bud. Inga ändringar.
  • Amelia Flame: (Lopp 6) Var sig inte alls lik senast då hon uppträdde knepigt och spänstlöst. Vi har inte hittat något fel på henne och i jobben känns hon jättefin. Vi provar därför igen men lite osäker är jag trots allt på henne. I normalt slag är hon ett tidigt bud men den här gången ser jag henne bara som en outsider. Inga ändringar.
  • Grace Gamble: (Lopp 8) Varvar prestationerna och insatsen senast var väl inte en av hennes bättre. Hon är dessutom en trög sort och hon kommer att behöva lite tid innan allt har fallit på plats. Har hon en bra dag då har hon fart som räcker långt i klassen och i så fall blir jag inte förvånad om hon slutar långt framme, en typisk outsider. Inga ändringar.

Solvalla 190219

Alien Kronos (lopp 3) verkar allt bra med efter senast. Han är rätt så rapp i benen även i voltstart. Han möter Belker som han fått stryk av tidigare, men vi har väl inte helt kastat yxan i skön, Alien fortsätter utvecklas. Winnertakesitall (lopp 5) galopperade direkt senast, vi tar det som ett olycksfall i … Läs mer

Solvalla 190220

Victor A.U. (lopp 6) har varit hos mig sedan årsskiftet och det är en otroligt trevlig individ. Vi har varit inne en gång på Solvalla och då sprang han 18-19/1.600 meter på väldigt fint sätt. Han får förstås bedömas på gamla meriter och det är inte på något sätt toppform så här direkt. Vi tar … Läs mer

Bollnäs 190220

Beammeupscotty (lopp 5) har travat allt bättre och varit säkrare på benen på sistone och jag hoppas att formen kommer också nu. Hon känns bra och är inte alls tokig för den klass hon befinner sig. Vi gör inga ändringar.