Gävle 180811

  • Urchin: (Lopp 4) Fick ett ofensivt upplägg senast och gjorde ett riktigt bra lopp. Han blev lite väl vass efter den snabba öppningen och det blev därför stumma ben till slut. Jag var ändå jättenöjd med honom och det känns som att han är på väg mot formen igen. Jag hoppas att han kan hushålla bättre med krafterna den här gången och stämmer det på vägen då är han ett tidigt bud. Inga ändringar.
  • Amelia Flame: (Lopp 6) Var sig inte alls lik senast då hon uppträdde knepigt och spänstlöst. Vi har inte hittat något fel på henne och i jobben känns hon jättefin. Vi provar därför igen men lite osäker är jag trots allt på henne. I normalt slag är hon ett tidigt bud men den här gången ser jag henne bara som en outsider. Inga ändringar.
  • Grace Gamble: (Lopp 8) Varvar prestationerna och insatsen senast var väl inte en av hennes bättre. Hon är dessutom en trög sort och hon kommer att behöva lite tid innan allt har fallit på plats. Har hon en bra dag då har hon fart som räcker långt i klassen och i så fall blir jag inte förvånad om hon slutar långt framme, en typisk outsider. Inga ändringar.

Bergsåker 190823

Fauntleroy: (Lopp 1) Har visat fin fart men har samtidigt uppträtt lite omoget och har inte fattat riktigt än vad det här med tävling går ut på. Nu hänger vi på ett stängt huvudlag och utrustar honom med rycktussar vilket förhoppningsvis får honom lite mer fokuserad. Kapacitetsmässigt duger han bra och skulle han löpa upp till … Läs mer

Bergsåker 190824

Arras Cando (lopp 4) håller nog fina formen. Distansen passar bättre nu, men det blev ganska tuffa hästar för de här pengarna. Han är kvick ut och når han ledningen så ökar chanserna. Det blir barfota fram. Esprit Sisu (lopp 7) känns som vi har ordning på grejorna, men läget drar ned väldigt mycket och … Läs mer

Hagmyren 190825

Virunga (Lopp 4) Har bra form för dagen men har inte fått till det på slutet. Det gör att hon får ta ett omtag och börja om i lite enklare sammanhang. Kapacitetsmässigt ska hon räcka långt här och med rätt resa måste hon vara ett tidigt bud. Det blir skor runt om, inga andra ändringar.

Östersund 190826

Pretty Boy Floyd: (Lopp 4) Var ute i ett stentufft lopp senast och fick dessutom gå först utvändigt en bit bakom ledarduon. Det är inte så mycket att säga om att han inte orkade till slut och den här gången är han tillbaka i sin normala klass. Formen ska vara bra och med rätt resa slutar … Läs mer

Färjestad 190826

Anna Mauds Lassie: (Lopp 4) Var jättefin i comebacken och det var starkt av henne att gå ut och vinna direkt efter ett så långt uppehåll. Normalt så ska loppet ha gjort henne gott och jag räknar med att hon är ännu vassare nu. Trots tuffare motstånd så måste min vara ett tidigt bud. Skor runt … Läs mer