Färjestad 181210

  • Duke Of Mearas: (Lopp 6) Gör bra lopp varje gång men vinner inte lopp så ofta numera. Det känns som att formen är fortsatt fin och får han loppet då är han alltid vass till slut. Motståndet är tufft men jag tycker ändå att min ska ha en vettig platschans. Inga ändringar.

Bollnäs 190719

Golden Boy Sisu: (Lopp 1) Har gjort allt rätt på slutet och verkar bara bli bättre och bättre. Det blir första gången han provar lång distans men det tror jag snarare är en fördel då han är stark och rejäl på alla sätt. Är han lika fin som på slutet då ska han ha en bra … Läs mer

Axevalla 190720

Alesso: (Lopp 12) Har gjort två bra lopp så här långt och han har verkligen visat rätt inställning till tävlandet. Jag tror dessutom att han är typen som utvecklas snabbt i takt med att han får starta på och han blir intressant framöver. Här står tilläggshästarna bra till men vi ger inte upp för det … Läs mer