Eskilstuna 181208

  • Tahoe Broline: (Lopp 2) Var jättefin i debuten och det var en insats som lovar gott. Allt verkar som det ska även efteråt och normalt så ska hon ha gått framåt med loppet i kroppen. Jag har dålig koll på motståndet men sköter sig min lika bra som senast då måste hon vara ett tidigt bud. Inga ändringar.
  • Mellby Caddy: (Lopp 6) Gör här debut under sadel och det ska bli intressant att se hur det fungerar. Han har ridtränats mycket i jobben så han är i alla fall van vid att ha ryttare på ryggen. Formen är helt ok men jag ställer inga krav den här gången utan är nöjd bara allt fungerar och han gör ett bra lopp.
  • Lovely Flicka: (Lopp 10) Blev det fel för sist och det loppet är bara att glömma. Hon har annars gjort flera bra lopp i skymundan och formen är säkert helt ok. Nu går vi ned i klass och det känns som att hon måste vara ett tidigt bud här. Skor runt om, inga andra ändringar.