Eskilstuna 181208

  • Tahoe Broline: (Lopp 2) Var jättefin i debuten och det var en insats som lovar gott. Allt verkar som det ska även efteråt och normalt så ska hon ha gått framåt med loppet i kroppen. Jag har dålig koll på motståndet men sköter sig min lika bra som senast då måste hon vara ett tidigt bud. Inga ändringar.
  • Mellby Caddy: (Lopp 6) Gör här debut under sadel och det ska bli intressant att se hur det fungerar. Han har ridtränats mycket i jobben så han är i alla fall van vid att ha ryttare på ryggen. Formen är helt ok men jag ställer inga krav den här gången utan är nöjd bara allt fungerar och han gör ett bra lopp.
  • Lovely Flicka: (Lopp 10) Blev det fel för sist och det loppet är bara att glömma. Hon har annars gjort flera bra lopp i skymundan och formen är säkert helt ok. Nu går vi ned i klass och det känns som att hon måste vara ett tidigt bud här. Skor runt om, inga andra ändringar.

Rättvik 190521

Winnertakesitall: (Lopp 2) Var fin vid segern senast och han visade då att han har bra fart för klassen. Han är lite ojämn i prestationerna men de dagar det stämmer för honom då duger han bra. Från det här läget är vi lite beroende av vad de andra hittar på men skulle vi få lite hjälp … Läs mer

Örebro 190522

Global Avenue: (Lopp 2) Har gjort det bra så här långt även om hon kan vara lite väl ivrig ibland. Jag kommer att plocka av det helstängda huvudlaget till den här starten och jag hoppas att hon håller sig lugnare då. Fartmässigt ska hon duga bra här och även om motstånden blir allt tuffare så måste … Läs mer

Bergsåker 190523

Global Adventure: (Lopp 3) Gör allt rätt för dagen och formen ska bara bli bättre och bättre. Jag ser inga moln på himlen inför den här starten och uppgiften ser lämplig ut. Motstånd finns men jag måste ändå tro att min har en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 190524

Bythebook: (Lopp 2) Är jag helnöjd med för dagen och årets bägge insatser har varit riktigt bra. Jag räknar med en ny fin insats här och uppgiften ser tilltalande ut. Han är hygglig från start och förhoppningsvis sitter vi bra till direkt, jag tycker att det ser ut som en vettig segerchans. Det blir skor runt … Läs mer

Hagmyren 190524

Mellby Highball: (Lopp 2) Har varit borta länge och det har tagit tid att få honom startklar igen. Är inte vässad för några stordåd direkt men han har i alla fall gått ett 17-jobb inför den här starten. Jag begär inte att han ska segerstrida men samtidigt så har han så hög grundkapacitet att jag inte … Läs mer

Solvalla 190525

Deep Pockets: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Vi har siktat mot den här helgen en tid men tyvärr kom vi inte med i finalen och får därför gå ut här i stället. Vi rycker ändå alla skor och plockar fram jänkarvagnen som vi planerat och … Läs mer