Eskilstuna 181208

  • Tahoe Broline: (Lopp 2) Var jättefin i debuten och det var en insats som lovar gott. Allt verkar som det ska även efteråt och normalt så ska hon ha gått framåt med loppet i kroppen. Jag har dålig koll på motståndet men sköter sig min lika bra som senast då måste hon vara ett tidigt bud. Inga ändringar.
  • Mellby Caddy: (Lopp 6) Gör här debut under sadel och det ska bli intressant att se hur det fungerar. Han har ridtränats mycket i jobben så han är i alla fall van vid att ha ryttare på ryggen. Formen är helt ok men jag ställer inga krav den här gången utan är nöjd bara allt fungerar och han gör ett bra lopp.
  • Lovely Flicka: (Lopp 10) Blev det fel för sist och det loppet är bara att glömma. Hon har annars gjort flera bra lopp i skymundan och formen är säkert helt ok. Nu går vi ned i klass och det känns som att hon måste vara ett tidigt bud här. Skor runt om, inga andra ändringar.

Bergsåker 190823

Fauntleroy: (Lopp 1) Har visat fin fart men har samtidigt uppträtt lite omoget och har inte fattat riktigt än vad det här med tävling går ut på. Nu hänger vi på ett stängt huvudlag och utrustar honom med rycktussar vilket förhoppningsvis får honom lite mer fokuserad. Kapacitetsmässigt duger han bra och skulle han löpa upp till … Läs mer

Bergsåker 190824

Arras Cando (lopp 4) håller nog fina formen. Distansen passar bättre nu, men det blev ganska tuffa hästar för de här pengarna. Han är kvick ut och når han ledningen så ökar chanserna. Det blir barfota fram. Esprit Sisu (lopp 7) känns som vi har ordning på grejorna, men läget drar ned väldigt mycket och … Läs mer

Hagmyren 190825

Virunga (Lopp 4) Har bra form för dagen men har inte fått till det på slutet. Det gör att hon får ta ett omtag och börja om i lite enklare sammanhang. Kapacitetsmässigt ska hon räcka långt här och med rätt resa måste hon vara ett tidigt bud. Det blir skor runt om, inga andra ändringar.

Östersund 190826

Pretty Boy Floyd: (Lopp 4) Var ute i ett stentufft lopp senast och fick dessutom gå först utvändigt en bit bakom ledarduon. Det är inte så mycket att säga om att han inte orkade till slut och den här gången är han tillbaka i sin normala klass. Formen ska vara bra och med rätt resa slutar … Läs mer

Färjestad 190826

Anna Mauds Lassie: (Lopp 4) Var jättefin i comebacken och det var starkt av henne att gå ut och vinna direkt efter ett så långt uppehåll. Normalt så ska loppet ha gjort henne gott och jag räknar med att hon är ännu vassare nu. Trots tuffare motstånd så måste min vara ett tidigt bud. Skor runt … Läs mer