Eskilstuna 181208

  • Tahoe Broline: (Lopp 2) Var jättefin i debuten och det var en insats som lovar gott. Allt verkar som det ska även efteråt och normalt så ska hon ha gått framåt med loppet i kroppen. Jag har dålig koll på motståndet men sköter sig min lika bra som senast då måste hon vara ett tidigt bud. Inga ändringar.
  • Mellby Caddy: (Lopp 6) Gör här debut under sadel och det ska bli intressant att se hur det fungerar. Han har ridtränats mycket i jobben så han är i alla fall van vid att ha ryttare på ryggen. Formen är helt ok men jag ställer inga krav den här gången utan är nöjd bara allt fungerar och han gör ett bra lopp.
  • Lovely Flicka: (Lopp 10) Blev det fel för sist och det loppet är bara att glömma. Hon har annars gjort flera bra lopp i skymundan och formen är säkert helt ok. Nu går vi ned i klass och det känns som att hon måste vara ett tidigt bud här. Skor runt om, inga andra ändringar.

Solvalla 190219

Alien Kronos (lopp 3) verkar allt bra med efter senast. Han är rätt så rapp i benen även i voltstart. Han möter Belker som han fått stryk av tidigare, men vi har väl inte helt kastat yxan i skön, Alien fortsätter utvecklas. Winnertakesitall (lopp 5) galopperade direkt senast, vi tar det som ett olycksfall i … Läs mer

Solvalla 190220

Victor A.U. (lopp 6) har varit hos mig sedan årsskiftet och det är en otroligt trevlig individ. Vi har varit inne en gång på Solvalla och då sprang han 18-19/1.600 meter på väldigt fint sätt. Han får förstås bedömas på gamla meriter och det är inte på något sätt toppform så här direkt. Vi tar … Läs mer

Bollnäs 190220

Beammeupscotty (lopp 5) har travat allt bättre och varit säkrare på benen på sistone och jag hoppas att formen kommer också nu. Hon känns bra och är inte alls tokig för den klass hon befinner sig. Vi gör inga ändringar.