Örebro 181207

  • Optimum Dragonfly: (Lopp 1) Har felat två gånger i rad nu och jag har ingen förklaring till varför. Hon känns pigg och fin i jobben och där verkar allt vara som det ska. Vi provar igen men lite osäker är jag och jag vill nog se henne sköta sig en gång innan jag hoppas för mycket. Fartmässigt duger hon annars bra och och jag tycker att hon ska ses som en outsider. Inga ändringar.
  • Valle E.W.: (Lopp 3) Fick äntligen till det senast och visade då lite av sitt kunnande. Han har på tok för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet men nu hoppas jag att det lossnar på allvar. Den här uppgiften ser intressant ut och skulle han sköta sig lika fint som senast då slutar han långt framme. Inga ändringar.
  • Global U.Turn: (Lopp 4) Gjorde ett ok lopp senast även om han sprang och bröt en del. Vi fräschade upp honom efteråt och nu känns han pigg och fin i jobben igen. Jag tycker att han har fart som duger en bit och får han loppet då är han inte borta. På en garderad bong är han ett givet streck. Inga ändringar.
  • Gobos Flyover: (Lopp 5) Gjorde ett bra lopp senast och var klart piggare med det stängda huvudlaget. Vi fortsätter med samma utrustning nu och jag hoppas på en likvärdig insats. Jag är osäker på om han kan hålla upp ledningen men oavsett så bör han få en fin resa. Jag har förhopppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar.
  • Optimum Concinnity: (Lopp 9) Var riktigt positiv senast och visade klart lovande takter. Normalt så ska hon bli bättre för varje start och jag räknar med en fin insats här också. Förutsättningarna nu är helt olik de senast men jag tror inte det ska vara några större bekymmer. Fart finns för att sluta långt framme och jag tycker att hon är en av de som ska räknas. Inga ändringar.

Rättvik 190521

Winnertakesitall: (Lopp 2) Var fin vid segern senast och han visade då att han har bra fart för klassen. Han är lite ojämn i prestationerna men de dagar det stämmer för honom då duger han bra. Från det här läget är vi lite beroende av vad de andra hittar på men skulle vi få lite hjälp … Läs mer

Örebro 190522

Global Avenue: (Lopp 2) Har gjort det bra så här långt även om hon kan vara lite väl ivrig ibland. Jag kommer att plocka av det helstängda huvudlaget till den här starten och jag hoppas att hon håller sig lugnare då. Fartmässigt ska hon duga bra här och även om motstånden blir allt tuffare så måste … Läs mer

Bergsåker 190523

Global Adventure: (Lopp 3) Gör allt rätt för dagen och formen ska bara bli bättre och bättre. Jag ser inga moln på himlen inför den här starten och uppgiften ser lämplig ut. Motstånd finns men jag måste ändå tro att min har en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 190524

Bythebook: (Lopp 2) Är jag helnöjd med för dagen och årets bägge insatser har varit riktigt bra. Jag räknar med en ny fin insats här och uppgiften ser tilltalande ut. Han är hygglig från start och förhoppningsvis sitter vi bra till direkt, jag tycker att det ser ut som en vettig segerchans. Det blir skor runt … Läs mer

Hagmyren 190524

Mellby Highball: (Lopp 2) Har varit borta länge och det har tagit tid att få honom startklar igen. Är inte vässad för några stordåd direkt men han har i alla fall gått ett 17-jobb inför den här starten. Jag begär inte att han ska segerstrida men samtidigt så har han så hög grundkapacitet att jag inte … Läs mer

Solvalla 190525

Deep Pockets: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Vi har siktat mot den här helgen en tid men tyvärr kom vi inte med i finalen och får därför gå ut här i stället. Vi rycker ändå alla skor och plockar fram jänkarvagnen som vi planerat och … Läs mer