Örebro 181207

  • Optimum Dragonfly: (Lopp 1) Har felat två gånger i rad nu och jag har ingen förklaring till varför. Hon känns pigg och fin i jobben och där verkar allt vara som det ska. Vi provar igen men lite osäker är jag och jag vill nog se henne sköta sig en gång innan jag hoppas för mycket. Fartmässigt duger hon annars bra och och jag tycker att hon ska ses som en outsider. Inga ändringar.
  • Valle E.W.: (Lopp 3) Fick äntligen till det senast och visade då lite av sitt kunnande. Han har på tok för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet men nu hoppas jag att det lossnar på allvar. Den här uppgiften ser intressant ut och skulle han sköta sig lika fint som senast då slutar han långt framme. Inga ändringar.
  • Global U.Turn: (Lopp 4) Gjorde ett ok lopp senast även om han sprang och bröt en del. Vi fräschade upp honom efteråt och nu känns han pigg och fin i jobben igen. Jag tycker att han har fart som duger en bit och får han loppet då är han inte borta. På en garderad bong är han ett givet streck. Inga ändringar.
  • Gobos Flyover: (Lopp 5) Gjorde ett bra lopp senast och var klart piggare med det stängda huvudlaget. Vi fortsätter med samma utrustning nu och jag hoppas på en likvärdig insats. Jag är osäker på om han kan hålla upp ledningen men oavsett så bör han få en fin resa. Jag har förhopppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar.
  • Optimum Concinnity: (Lopp 9) Var riktigt positiv senast och visade klart lovande takter. Normalt så ska hon bli bättre för varje start och jag räknar med en fin insats här också. Förutsättningarna nu är helt olik de senast men jag tror inte det ska vara några större bekymmer. Fart finns för att sluta långt framme och jag tycker att hon är en av de som ska räknas. Inga ändringar.

Solvalla 190219

Alien Kronos (lopp 3) verkar allt bra med efter senast. Han är rätt så rapp i benen även i voltstart. Han möter Belker som han fått stryk av tidigare, men vi har väl inte helt kastat yxan i skön, Alien fortsätter utvecklas. Winnertakesitall (lopp 5) galopperade direkt senast, vi tar det som ett olycksfall i … Läs mer

Solvalla 190220

Victor A.U. (lopp 6) har varit hos mig sedan årsskiftet och det är en otroligt trevlig individ. Vi har varit inne en gång på Solvalla och då sprang han 18-19/1.600 meter på väldigt fint sätt. Han får förstås bedömas på gamla meriter och det är inte på något sätt toppform så här direkt. Vi tar … Läs mer

Bollnäs 190220

Beammeupscotty (lopp 5) har travat allt bättre och varit säkrare på benen på sistone och jag hoppas att formen kommer också nu. Hon känns bra och är inte alls tokig för den klass hon befinner sig. Vi gör inga ändringar.