Örebro 181207

  • Optimum Dragonfly: (Lopp 1) Har felat två gånger i rad nu och jag har ingen förklaring till varför. Hon känns pigg och fin i jobben och där verkar allt vara som det ska. Vi provar igen men lite osäker är jag och jag vill nog se henne sköta sig en gång innan jag hoppas för mycket. Fartmässigt duger hon annars bra och och jag tycker att hon ska ses som en outsider. Inga ändringar.
  • Valle E.W.: (Lopp 3) Fick äntligen till det senast och visade då lite av sitt kunnande. Han har på tok för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet men nu hoppas jag att det lossnar på allvar. Den här uppgiften ser intressant ut och skulle han sköta sig lika fint som senast då slutar han långt framme. Inga ändringar.
  • Global U.Turn: (Lopp 4) Gjorde ett ok lopp senast även om han sprang och bröt en del. Vi fräschade upp honom efteråt och nu känns han pigg och fin i jobben igen. Jag tycker att han har fart som duger en bit och får han loppet då är han inte borta. På en garderad bong är han ett givet streck. Inga ändringar.
  • Gobos Flyover: (Lopp 5) Gjorde ett bra lopp senast och var klart piggare med det stängda huvudlaget. Vi fortsätter med samma utrustning nu och jag hoppas på en likvärdig insats. Jag är osäker på om han kan hålla upp ledningen men oavsett så bör han få en fin resa. Jag har förhopppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar.
  • Optimum Concinnity: (Lopp 9) Var riktigt positiv senast och visade klart lovande takter. Normalt så ska hon bli bättre för varje start och jag räknar med en fin insats här också. Förutsättningarna nu är helt olik de senast men jag tror inte det ska vara några större bekymmer. Fart finns för att sluta långt framme och jag tycker att hon är en av de som ska räknas. Inga ändringar.

Bergsåker 190823

Fauntleroy: (Lopp 1) Har visat fin fart men har samtidigt uppträtt lite omoget och har inte fattat riktigt än vad det här med tävling går ut på. Nu hänger vi på ett stängt huvudlag och utrustar honom med rycktussar vilket förhoppningsvis får honom lite mer fokuserad. Kapacitetsmässigt duger han bra och skulle han löpa upp till … Läs mer

Bergsåker 190824

Arras Cando (lopp 4) håller nog fina formen. Distansen passar bättre nu, men det blev ganska tuffa hästar för de här pengarna. Han är kvick ut och når han ledningen så ökar chanserna. Det blir barfota fram. Esprit Sisu (lopp 7) känns som vi har ordning på grejorna, men läget drar ned väldigt mycket och … Läs mer

Hagmyren 190825

Virunga (Lopp 4) Har bra form för dagen men har inte fått till det på slutet. Det gör att hon får ta ett omtag och börja om i lite enklare sammanhang. Kapacitetsmässigt ska hon räcka långt här och med rätt resa måste hon vara ett tidigt bud. Det blir skor runt om, inga andra ändringar.

Östersund 190826

Pretty Boy Floyd: (Lopp 4) Var ute i ett stentufft lopp senast och fick dessutom gå först utvändigt en bit bakom ledarduon. Det är inte så mycket att säga om att han inte orkade till slut och den här gången är han tillbaka i sin normala klass. Formen ska vara bra och med rätt resa slutar … Läs mer

Färjestad 190826

Anna Mauds Lassie: (Lopp 4) Var jättefin i comebacken och det var starkt av henne att gå ut och vinna direkt efter ett så långt uppehåll. Normalt så ska loppet ha gjort henne gott och jag räknar med att hon är ännu vassare nu. Trots tuffare motstånd så måste min vara ett tidigt bud. Skor runt … Läs mer