Bergsåker 181208

  • Conrads Janne: (Lopp 1) Uppträdde knepigt i debuten och var inte alls på humör. Vi fräschade upp honom efter den insatsen och har sedan tränat på hemma. Han har en hel del inombords och skulle han gå felfritt sig då duger han säkert en bit. Det viktigaste nu är att han sköter sig och jag tycker inte att han ska ses som mer än en outsider. Inga ändringar.
  • Flair Delice: (Lopp 12) Var sig inte lik senast men jag tror att det var den hårda banan som ställde till det. Bakskorna var helt blankslitna efteråt och då är det inte så lätt att prestera på topp. Jag både hoppas och tror på en bättre insats nu och löper hon upp till sitt kunnande då är hon inte borta. Inga ändringar.

Eskilstuna 181217

On Fleek: (Lopp 1) Felade direkt i debuten och tappade allt där. Det var flera omstarter i loppet och jag tar inte så hårt på att hon blev stressad av dessa. Vi tar nya tag här i stället och autostart tror jag passar bra. Jag kan inte motståndet men dyker det inte upp något extra då … Läs mer