Bergsåker 181208

  • Conrads Janne: (Lopp 1) Uppträdde knepigt i debuten och var inte alls på humör. Vi fräschade upp honom efter den insatsen och har sedan tränat på hemma. Han har en hel del inombords och skulle han gå felfritt sig då duger han säkert en bit. Det viktigaste nu är att han sköter sig och jag tycker inte att han ska ses som mer än en outsider. Inga ändringar.
  • Flair Delice: (Lopp 12) Var sig inte lik senast men jag tror att det var den hårda banan som ställde till det. Bakskorna var helt blankslitna efteråt och då är det inte så lätt att prestera på topp. Jag både hoppas och tror på en bättre insats nu och löper hon upp till sitt kunnande då är hon inte borta. Inga ändringar.

Bergsåker 190823

Fauntleroy: (Lopp 1) Har visat fin fart men har samtidigt uppträtt lite omoget och har inte fattat riktigt än vad det här med tävling går ut på. Nu hänger vi på ett stängt huvudlag och utrustar honom med rycktussar vilket förhoppningsvis får honom lite mer fokuserad. Kapacitetsmässigt duger han bra och skulle han löpa upp till … Läs mer

Bergsåker 190824

Arras Cando (lopp 4) håller nog fina formen. Distansen passar bättre nu, men det blev ganska tuffa hästar för de här pengarna. Han är kvick ut och når han ledningen så ökar chanserna. Det blir barfota fram. Esprit Sisu (lopp 7) känns som vi har ordning på grejorna, men läget drar ned väldigt mycket och … Läs mer

Hagmyren 190825

Virunga (Lopp 4) Har bra form för dagen men har inte fått till det på slutet. Det gör att hon får ta ett omtag och börja om i lite enklare sammanhang. Kapacitetsmässigt ska hon räcka långt här och med rätt resa måste hon vara ett tidigt bud. Det blir skor runt om, inga andra ändringar.

Östersund 190826

Pretty Boy Floyd: (Lopp 4) Var ute i ett stentufft lopp senast och fick dessutom gå först utvändigt en bit bakom ledarduon. Det är inte så mycket att säga om att han inte orkade till slut och den här gången är han tillbaka i sin normala klass. Formen ska vara bra och med rätt resa slutar … Läs mer

Färjestad 190826

Anna Mauds Lassie: (Lopp 4) Var jättefin i comebacken och det var starkt av henne att gå ut och vinna direkt efter ett så långt uppehåll. Normalt så ska loppet ha gjort henne gott och jag räknar med att hon är ännu vassare nu. Trots tuffare motstånd så måste min vara ett tidigt bud. Skor runt … Läs mer