Bergsåker 181208

  • Conrads Janne: (Lopp 1) Uppträdde knepigt i debuten och var inte alls på humör. Vi fräschade upp honom efter den insatsen och har sedan tränat på hemma. Han har en hel del inombords och skulle han gå felfritt sig då duger han säkert en bit. Det viktigaste nu är att han sköter sig och jag tycker inte att han ska ses som mer än en outsider. Inga ändringar.
  • Flair Delice: (Lopp 12) Var sig inte lik senast men jag tror att det var den hårda banan som ställde till det. Bakskorna var helt blankslitna efteråt och då är det inte så lätt att prestera på topp. Jag både hoppas och tror på en bättre insats nu och löper hon upp till sitt kunnande då är hon inte borta. Inga ändringar.

Solvalla 190219

Alien Kronos (lopp 3) verkar allt bra med efter senast. Han är rätt så rapp i benen även i voltstart. Han möter Belker som han fått stryk av tidigare, men vi har väl inte helt kastat yxan i skön, Alien fortsätter utvecklas. Winnertakesitall (lopp 5) galopperade direkt senast, vi tar det som ett olycksfall i … Läs mer

Solvalla 190220

Victor A.U. (lopp 6) har varit hos mig sedan årsskiftet och det är en otroligt trevlig individ. Vi har varit inne en gång på Solvalla och då sprang han 18-19/1.600 meter på väldigt fint sätt. Han får förstås bedömas på gamla meriter och det är inte på något sätt toppform så här direkt. Vi tar … Läs mer

Bollnäs 190220

Beammeupscotty (lopp 5) har travat allt bättre och varit säkrare på benen på sistone och jag hoppas att formen kommer också nu. Hon känns bra och är inte alls tokig för den klass hon befinner sig. Vi gör inga ändringar.