Solvalla 181120

  • Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt framme. Skor runt om.
  • No Matter: (Lopp 4) Felade direkt senast och tappade allt där. Hon kändes annars lika fin som vanligt och när vi nu fått ett spår längre ut då tror jag att hon går felfritt. Motståndet är tufft men jag tycker ändå inte att hon ska räknas bort. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Idun A´Lir: (Lopp 5) Är inte helt enkel att köra och startgaloppen senast kom inte helt oväntad. Hon är inte att lita på men när hon sköter sig då har hon fart som räcker långt i klassen. Läget spelar ingen större roll men det krävs att det blir lite fart så att hon kan utnyttja sin styrka. Blir det tempo då slår vi många till slut och jag tycker att hon är en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Winnertakesitall: (Lopp 6) Tvekade lite från start senast och hamnade därför bland tilläggshästarna direkt. Det var därför starkt av honom att reda ut det och jag tycker att han blir allt bättre. Trots bakspår är han inte helt borta här även om det i första hand ser ut som en bra platschans. Han gick med skor senast men nu blir det barfota fram, inga andra ändringar.
  • Christer: (Lopp 6) Felade bort sig senast men kändes annars klart rappare än tidigare. Förhoppningsvis så är han ordentligt på gång och jag har på känn att han kan göra ett riktigt bra lopp här. Fartmässigt duger han i så fall bra och han är en av de som ska räknas. Vi kommer att prova jänkarvagn den här gången och jag kommer dessutom att ändra något på balansen, skor runt om.
  • Fortune Mearas: (Lopp 9) Vann knappt men säkert senast och visade att den fina formen håller i sig. Distansen här klarar han och även om spåret blev sämsta tänkbara så ska han inte räknas bort. Får vi lite hjälp på vägen då tror jag att han slutar långt framme. Inga ändringar, barfota fram.