Gävle 181120

  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte borta och för mig är han ett givet streck. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Optimum Dragonfly: (Lopp 3) Kom igenom perfekt från start senast men det gick nog lite för fort och hon felade i ingången till första sväng. Hon kändes annars fin för dagen och formen är helt klart på väg uppåt. Här gäller det att hitta ned i banan och skulle vi lyckas med det då är hon inte borta, jag håller henne som en outsider. Inga ändringar, skor runt om.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast och jag tycker att han känns allmänt uppåt för dagen. Han har både fart och form som räcker långt i klassen och skulle vi slinka igenom från start då är han inte ofarlig. Garderar man loppet då tycker jag att min ska streckas. Han gick med skor senast men nu blir det barfota bak.
  • Optimum Concinnity: (Lopp 5) Fick lite trafikproblem senast och hade säkert varit i segerstriden om det hade löst sig bättre. Det känns som att hon börjar förstå vad det här med tävling går ut på och det ska bli intressant att se vad hon kan göra från det här läget. Tilläggshästarna kanske står lite för bra till men jag tycker ändå att det ska vara en bra platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Flair Delice: (Lopp 7) Svarade för en fin insats senast och jag tycker att hon utvecklas för varje start. Här möter vi äldre hästar och även om det alltid är svårbedömt så tror jag att min ska räcka långt. Högt tempo skulle gynna oss och jag tycker att hon är en av de som ska räknas. Inga ändringar skor runt om.