Mantorp 181112

  • Coffie U.N.G.: (Lopp 3) Löper på helt ok men har inte den rätta toppformen för dagen. Han känns fin i jobben och förhoppningsvis blir han bättre för varje start. Här smyger vi med och med rätt resa kan han mycket väl vara bland de tre. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mister Selfie: (Lopp 6) Var jag helnöjd med senast då han vann i lite småtrög stil. Han går alltid hela vägen in i mål och kan vi bara starta på så kommer han även att bli rappare i benen. Jag tycker han duger långt i klassen och han måste vara ett tidigt bud även här. Inga ändringar, barfota fram.
  • Optimum Dragonfly: (Lopp 7) Får godkänt för insatsen senast och jag tycker att formen är klart på gång. Hon kan säkert göra ett bra lopp här om det stämmer men utgångsläget är besvärligt. Vinna blir svårt men med rätt resa ligger en plats inom räckhåll. Inga ändringar, skor runt om.
  • Amelia Flame: (Lopp 8) Börjar vakna till nu och insatsen senast var ett steg i rätt riktning. Hon blir allt snabbare och kan vi bara starta på då tror jag att det finns snabb utveckling i henne. Från det här läget behöver vi lite tur och i första hand känns det som en bra platschans. Inga ändringar, skor runt om.