Mantorp 181112

  • Coffie U.N.G.: (Lopp 3) Löper på helt ok men har inte den rätta toppformen för dagen. Han känns fin i jobben och förhoppningsvis blir han bättre för varje start. Här smyger vi med och med rätt resa kan han mycket väl vara bland de tre. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mister Selfie: (Lopp 6) Var jag helnöjd med senast då han vann i lite småtrög stil. Han går alltid hela vägen in i mål och kan vi bara starta på så kommer han även att bli rappare i benen. Jag tycker han duger långt i klassen och han måste vara ett tidigt bud även här. Inga ändringar, barfota fram.
  • Optimum Dragonfly: (Lopp 7) Får godkänt för insatsen senast och jag tycker att formen är klart på gång. Hon kan säkert göra ett bra lopp här om det stämmer men utgångsläget är besvärligt. Vinna blir svårt men med rätt resa ligger en plats inom räckhåll. Inga ändringar, skor runt om.
  • Amelia Flame: (Lopp 8) Börjar vakna till nu och insatsen senast var ett steg i rätt riktning. Hon blir allt snabbare och kan vi bara starta på då tror jag att det finns snabb utveckling i henne. Från det här läget behöver vi lite tur och i första hand känns det som en bra platschans. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer