Mantorp 181112

  • Coffie U.N.G.: (Lopp 3) Löper på helt ok men har inte den rätta toppformen för dagen. Han känns fin i jobben och förhoppningsvis blir han bättre för varje start. Här smyger vi med och med rätt resa kan han mycket väl vara bland de tre. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mister Selfie: (Lopp 6) Var jag helnöjd med senast då han vann i lite småtrög stil. Han går alltid hela vägen in i mål och kan vi bara starta på så kommer han även att bli rappare i benen. Jag tycker han duger långt i klassen och han måste vara ett tidigt bud även här. Inga ändringar, barfota fram.
  • Optimum Dragonfly: (Lopp 7) Får godkänt för insatsen senast och jag tycker att formen är klart på gång. Hon kan säkert göra ett bra lopp här om det stämmer men utgångsläget är besvärligt. Vinna blir svårt men med rätt resa ligger en plats inom räckhåll. Inga ändringar, skor runt om.
  • Amelia Flame: (Lopp 8) Börjar vakna till nu och insatsen senast var ett steg i rätt riktning. Hon blir allt snabbare och kan vi bara starta på då tror jag att det finns snabb utveckling i henne. Från det här läget behöver vi lite tur och i första hand känns det som en bra platschans. Inga ändringar, skor runt om.

Bergsåker 190823

Fauntleroy: (Lopp 1) Har visat fin fart men har samtidigt uppträtt lite omoget och har inte fattat riktigt än vad det här med tävling går ut på. Nu hänger vi på ett stängt huvudlag och utrustar honom med rycktussar vilket förhoppningsvis får honom lite mer fokuserad. Kapacitetsmässigt duger han bra och skulle han löpa upp till … Läs mer

Bergsåker 190824

Arras Cando (lopp 4) håller nog fina formen. Distansen passar bättre nu, men det blev ganska tuffa hästar för de här pengarna. Han är kvick ut och når han ledningen så ökar chanserna. Det blir barfota fram. Esprit Sisu (lopp 7) känns som vi har ordning på grejorna, men läget drar ned väldigt mycket och … Läs mer

Hagmyren 190825

Virunga (Lopp 4) Har bra form för dagen men har inte fått till det på slutet. Det gör att hon får ta ett omtag och börja om i lite enklare sammanhang. Kapacitetsmässigt ska hon räcka långt här och med rätt resa måste hon vara ett tidigt bud. Det blir skor runt om, inga andra ändringar.

Östersund 190826

Pretty Boy Floyd: (Lopp 4) Var ute i ett stentufft lopp senast och fick dessutom gå först utvändigt en bit bakom ledarduon. Det är inte så mycket att säga om att han inte orkade till slut och den här gången är han tillbaka i sin normala klass. Formen ska vara bra och med rätt resa slutar … Läs mer

Färjestad 190826

Anna Mauds Lassie: (Lopp 4) Var jättefin i comebacken och det var starkt av henne att gå ut och vinna direkt efter ett så långt uppehåll. Normalt så ska loppet ha gjort henne gott och jag räknar med att hon är ännu vassare nu. Trots tuffare motstånd så måste min vara ett tidigt bud. Skor runt … Läs mer