Gävle 181113

  • Idun A´Lir: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Hon kändes annars lika fin som vid segrarna och jag tror på en ny bra insats bara hon sköter sig. Bakspår kan vara en fördel då jag tror att hon tar sig iväg felfritt därifrån. Däremot så blir det svårare att runda samtliga och även om hon inte är helt borta så är det i första hand en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 4) Har haft problem med tänderna men är nu frisk igen och känns som vanligt i jobben. Han duger normalt fint i klassen och även om vi fick ett spår lite väl långt ut så ska han räknas. Vi provar framåt direkt då han är kvick ut och skulle vi komma till då tror jag att han slutar långt framme. Inga ändringar, barfota runt om.

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer