Eskilstuna 181110

  • Poem In Motion (lopp 8) fick lite mjölksyra senast i tufft sällskap, men jag var nöjd med henne. Det var bättre tryck än tidigare. Nu möter hon lite enklare gäng och vi kommer att köra barfota igen, däremot – som vanligt – skiftar jag från jänkarvagn till vanlig vagn när det är voltstart. Hon kan vara med en bit fram.
  • Esprit Sisu (lopp 10) har jag varit jättenöjd med hela året och han fortsätter utvecklas. Nu har han skämt bort oss och skött sig flera gånger, men han är ändå inte helt att lita på bakom bilen och det finns galopprisk. Motståndet är stenhårt, men det var det senast också, och vi gör inga ändringar. Han borde kunna vara med där framme på nytt.

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer