Eskilstuna 181110

  • Poem In Motion (lopp 8) fick lite mjölksyra senast i tufft sällskap, men jag var nöjd med henne. Det var bättre tryck än tidigare. Nu möter hon lite enklare gäng och vi kommer att köra barfota igen, däremot – som vanligt – skiftar jag från jänkarvagn till vanlig vagn när det är voltstart. Hon kan vara med en bit fram.
  • Esprit Sisu (lopp 10) har jag varit jättenöjd med hela året och han fortsätter utvecklas. Nu har han skämt bort oss och skött sig flera gånger, men han är ändå inte helt att lita på bakom bilen och det finns galopprisk. Motståndet är stenhårt, men det var det senast också, och vi gör inga ändringar. Han borde kunna vara med där framme på nytt.

Örebro 190120

Djorkaeff Sisu: (Lopp 9) Har haft ett par månaders träningsperiod efter senaste starten och känns bara bra för dagen. Han har dock bara fått ett banjobb och förmodligen kommer han att behöva loppet. Med rätt resa tror jag ändå att han kan avsluta vasst och helt borta ska han trots allt inte vara.