Eskilstuna 181110

  • Poem In Motion (lopp 8) fick lite mjölksyra senast i tufft sällskap, men jag var nöjd med henne. Det var bättre tryck än tidigare. Nu möter hon lite enklare gäng och vi kommer att köra barfota igen, däremot – som vanligt – skiftar jag från jänkarvagn till vanlig vagn när det är voltstart. Hon kan vara med en bit fram.
  • Esprit Sisu (lopp 10) har jag varit jättenöjd med hela året och han fortsätter utvecklas. Nu har han skämt bort oss och skött sig flera gånger, men han är ändå inte helt att lita på bakom bilen och det finns galopprisk. Motståndet är stenhårt, men det var det senast också, och vi gör inga ändringar. Han borde kunna vara med där framme på nytt.

Eskilstuna 190322

Palma Pellini: (Lopp 9) Felade kort efter start senast när Uffe skulle flytta ned henne i banan. Hon kändes annars fin för dagen och vi får ta nya tag här i stället. Fartmässigt duger hon bra i klassen men innan hon visat stabilare takter så ska hon bara ses som en outsider. Inga ändringar, skor runt … Läs mer