Eskilstuna 181110

  • Poem In Motion (lopp 8) fick lite mjölksyra senast i tufft sällskap, men jag var nöjd med henne. Det var bättre tryck än tidigare. Nu möter hon lite enklare gäng och vi kommer att köra barfota igen, däremot – som vanligt – skiftar jag från jänkarvagn till vanlig vagn när det är voltstart. Hon kan vara med en bit fram.
  • Esprit Sisu (lopp 10) har jag varit jättenöjd med hela året och han fortsätter utvecklas. Nu har han skämt bort oss och skött sig flera gånger, men han är ändå inte helt att lita på bakom bilen och det finns galopprisk. Motståndet är stenhårt, men det var det senast också, och vi gör inga ändringar. Han borde kunna vara med där framme på nytt.

Gävle 190627

Alesso (lopp 1) är småtrög, men säkert bli bättre med lite starter. Viktigaste är att han genomför loppet på ett bra sätt. Gorm (lopp 2) har jobbat 31/1.600 och borde kunna en 1.30-tid. Det är alltid svårbedömt, men jag gillar hästen och hoppas att han kan vara med där framme. Bunch of Budgies (lopp 9) … Läs mer

Örebro 190627

Bottnas Easy Cash (lopp 3) fick vettigt läge och löper han upp till sin förmåga ska han dyka upp i segerstriden. Skor runt om, inga ändringar i övrigt heller och formen är ganska bra. Ubangi Broline (lopp 8) har det strulat med och det har tagit tid. Jag har inte vågat trycka så hårt i … Läs mer

Åby 190627

Muscle Valky (lopp 1) är startsnabb, men Johan får bestämma taktik. Han känns helt okej i jobben och jag hoppas att han blir bättre för varje start nu. Eventuellt utrustar vi honom med rycktussar den här gången, i övrigt inga ändingar. Fältet är litet, men jämnt och jag hoppas att han är med där framme.

Eskilstuna 190628

Golden Boy Sisu (lopp 2) fick fint läge och skulle gynnas av att gå i ledningen. Det står några tuffa på tillägg, men jag tycker att min ska räknas. Inga ändringar. Mellby Hope (lopp 7) är rätt så kvick ut, men läget kunde varit bättre. Senast gjorde tränaren bort genom att plocka fram ännu mer … Läs mer