Eskilstuna 181111

  • Global Withdrawl: (Lopp 8) Var jättefin senast och är ju både startsnabb och lättplacerad. Om han inte får ledningen, så får han fin resa och det borde innebära chans på stora pengar. Nu blir det förmodligen barfota runt om, bara banan tillåter, i övrigt inga ändringar. Han är ju väldigt effektiv bakom bilen.
  • Global Welcome: (Lopp 8) Var så där fin som man bara kan drömma om i försöken och känns fortsatt bra efteråt. Hans downperiod i somras berodde på lite smågrejor som gjorde att vi inte fick den kontinuitet som krävs för att tävla på högsta nivån. Han är snabb ut, har fint läge och är en tuff häst. Vi kommer köra barfota och med jänkarvagn på nytt.

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer