Eskilstuna 181111

  • Global Withdrawl: (Lopp 8) Var jättefin senast och är ju både startsnabb och lättplacerad. Om han inte får ledningen, så får han fin resa och det borde innebära chans på stora pengar. Nu blir det förmodligen barfota runt om, bara banan tillåter, i övrigt inga ändringar. Han är ju väldigt effektiv bakom bilen.
  • Global Welcome: (Lopp 8) Var så där fin som man bara kan drömma om i försöken och känns fortsatt bra efteråt. Hans downperiod i somras berodde på lite smågrejor som gjorde att vi inte fick den kontinuitet som krävs för att tävla på högsta nivån. Han är snabb ut, har fint läge och är en tuff häst. Vi kommer köra barfota och med jänkarvagn på nytt.

Gävle 190627

Alesso (lopp 1) är småtrög, men säkert bli bättre med lite starter. Viktigaste är att han genomför loppet på ett bra sätt. Gorm (lopp 2) har jobbat 31/1.600 och borde kunna en 1.30-tid. Det är alltid svårbedömt, men jag gillar hästen och hoppas att han kan vara med där framme. Bunch of Budgies (lopp 9) … Läs mer

Örebro 190627

Bottnas Easy Cash (lopp 3) fick vettigt läge och löper han upp till sin förmåga ska han dyka upp i segerstriden. Skor runt om, inga ändringar i övrigt heller och formen är ganska bra. Ubangi Broline (lopp 8) har det strulat med och det har tagit tid. Jag har inte vågat trycka så hårt i … Läs mer

Åby 190627

Muscle Valky (lopp 1) är startsnabb, men Johan får bestämma taktik. Han känns helt okej i jobben och jag hoppas att han blir bättre för varje start nu. Eventuellt utrustar vi honom med rycktussar den här gången, i övrigt inga ändingar. Fältet är litet, men jämnt och jag hoppas att han är med där framme.

Eskilstuna 190628

Golden Boy Sisu (lopp 2) fick fint läge och skulle gynnas av att gå i ledningen. Det står några tuffa på tillägg, men jag tycker att min ska räknas. Inga ändringar. Mellby Hope (lopp 7) är rätt så kvick ut, men läget kunde varit bättre. Senast gjorde tränaren bort genom att plocka fram ännu mer … Läs mer