Eskilstuna 181111

  • Global Withdrawl: (Lopp 8) Var jättefin senast och är ju både startsnabb och lättplacerad. Om han inte får ledningen, så får han fin resa och det borde innebära chans på stora pengar. Nu blir det förmodligen barfota runt om, bara banan tillåter, i övrigt inga ändringar. Han är ju väldigt effektiv bakom bilen.
  • Global Welcome: (Lopp 8) Var så där fin som man bara kan drömma om i försöken och känns fortsatt bra efteråt. Hans downperiod i somras berodde på lite smågrejor som gjorde att vi inte fick den kontinuitet som krävs för att tävla på högsta nivån. Han är snabb ut, har fint läge och är en tuff häst. Vi kommer köra barfota och med jänkarvagn på nytt.

Eskilstuna 190322

Palma Pellini: (Lopp 9) Felade kort efter start senast när Uffe skulle flytta ned henne i banan. Hon kändes annars fin för dagen och vi får ta nya tag här i stället. Fartmässigt duger hon bra i klassen men innan hon visat stabilare takter så ska hon bara ses som en outsider. Inga ändringar, skor runt … Läs mer