Eskilstuna 181111

  • Global Withdrawl: (Lopp 8) Var jättefin senast och är ju både startsnabb och lättplacerad. Om han inte får ledningen, så får han fin resa och det borde innebära chans på stora pengar. Nu blir det förmodligen barfota runt om, bara banan tillåter, i övrigt inga ändringar. Han är ju väldigt effektiv bakom bilen.
  • Global Welcome: (Lopp 8) Var så där fin som man bara kan drömma om i försöken och känns fortsatt bra efteråt. Hans downperiod i somras berodde på lite smågrejor som gjorde att vi inte fick den kontinuitet som krävs för att tävla på högsta nivån. Han är snabb ut, har fint läge och är en tuff häst. Vi kommer köra barfota och med jänkarvagn på nytt.

Örebro 190120

Djorkaeff Sisu: (Lopp 9) Har haft ett par månaders träningsperiod efter senaste starten och känns bara bra för dagen. Han har dock bara fått ett banjobb och förmodligen kommer han att behöva loppet. Med rätt resa tror jag ändå att han kan avsluta vasst och helt borta ska han trots allt inte vara.