Örebro 181109

  • Deep Pockets: (Lopp 1) Har varit jättefin i de två senaste starterna när han har gått utan skor. Vi fortsätter med samma utrustning här och han kan säkert leverera en liknande prestation även den här gången. Förutsättningarna är dock helt annorlunda men fungerar han lika bra bakifrån då måste han vara ett tidigt bud.
  • Lovely Flicka: (Lopp 4) Kom aldrig till senast och den starten är bara att glömma. Hon har fin form för dagen men det här blir åttonde starten i rad från bakspår och då är det svårt att rada upp segrarna. Skulle det bli körning där framme då slår vi många till slut och jag tycker det ser ut som en vettig platschans. Inga ändringar, barfota fram.
  • Duke Of Mearas: (Lopp 5) Var ok senast men behövde förmodligen loppet och jag räknar med att han ska vara rappare nu. Han är alltid vass sista biten och skulle det bli tempo på loppet då är han inte borta. Streckar man på då tycker jag att han ska med. Inga ändringar, skor runt om.
  • Christer: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och jag tycker att han utvecklas konstant. Han har både fart och form som räcker långt i klassen och den här uppgiften ser intressant ut. Sköter han sig då tror jag att han slutar långt framme. Inga ändringar, barfota fram.
  • Optimum Concinnity: (Lopp 7)  Kändes helt ok i debuten men förstod inte alls vad det här med tävling går ut på. Jag hoppas att poletten ramlar ned när hon får starta på för fartmässigt duger hon bra. Till den här starten kommer jag att utrusta henne med rycktussar och förhoppningsvis blir hon mer fokuserad då vi rycker dem. Jag tycker att hon ska ses som en typisk outsider. Skor runt om.
  • Sicaria: (Lopp 8) Gör här första starten för mig och det ska bli intressant att se vart hon står. Jag har kört 16,5/1600 som snabbast och det löste hon på ett bra sätt. Lite svårbedömd är hon men jag tycker i alla fall att hon ska ses som en outsider. Skor runt om.

Eskilstuna 190322

Palma Pellini: (Lopp 9) Felade kort efter start senast när Uffe skulle flytta ned henne i banan. Hon kändes annars fin för dagen och vi får ta nya tag här i stället. Fartmässigt duger hon bra i klassen men innan hon visat stabilare takter så ska hon bara ses som en outsider. Inga ändringar, skor runt … Läs mer