Örebro 181109

  • Deep Pockets: (Lopp 1) Har varit jättefin i de två senaste starterna när han har gått utan skor. Vi fortsätter med samma utrustning här och han kan säkert leverera en liknande prestation även den här gången. Förutsättningarna är dock helt annorlunda men fungerar han lika bra bakifrån då måste han vara ett tidigt bud.
  • Lovely Flicka: (Lopp 4) Kom aldrig till senast och den starten är bara att glömma. Hon har fin form för dagen men det här blir åttonde starten i rad från bakspår och då är det svårt att rada upp segrarna. Skulle det bli körning där framme då slår vi många till slut och jag tycker det ser ut som en vettig platschans. Inga ändringar, barfota fram.
  • Duke Of Mearas: (Lopp 5) Var ok senast men behövde förmodligen loppet och jag räknar med att han ska vara rappare nu. Han är alltid vass sista biten och skulle det bli tempo på loppet då är han inte borta. Streckar man på då tycker jag att han ska med. Inga ändringar, skor runt om.
  • Christer: (Lopp 6) Gjorde ett bra lopp senast och jag tycker att han utvecklas konstant. Han har både fart och form som räcker långt i klassen och den här uppgiften ser intressant ut. Sköter han sig då tror jag att han slutar långt framme. Inga ändringar, barfota fram.
  • Optimum Concinnity: (Lopp 7)  Kändes helt ok i debuten men förstod inte alls vad det här med tävling går ut på. Jag hoppas att poletten ramlar ned när hon får starta på för fartmässigt duger hon bra. Till den här starten kommer jag att utrusta henne med rycktussar och förhoppningsvis blir hon mer fokuserad då vi rycker dem. Jag tycker att hon ska ses som en typisk outsider. Skor runt om.
  • Sicaria: (Lopp 8) Gör här första starten för mig och det ska bli intressant att se vart hon står. Jag har kört 16,5/1600 som snabbast och det löste hon på ett bra sätt. Lite svårbedömd är hon men jag tycker i alla fall att hon ska ses som en outsider. Skor runt om.

Gävle 190627

Alesso (lopp 1) är småtrög, men säkert bli bättre med lite starter. Viktigaste är att han genomför loppet på ett bra sätt. Gorm (lopp 2) har jobbat 31/1.600 och borde kunna en 1.30-tid. Det är alltid svårbedömt, men jag gillar hästen och hoppas att han kan vara med där framme. Bunch of Budgies (lopp 9) … Läs mer

Örebro 190627

Bottnas Easy Cash (lopp 3) fick vettigt läge och löper han upp till sin förmåga ska han dyka upp i segerstriden. Skor runt om, inga ändringar i övrigt heller och formen är ganska bra. Ubangi Broline (lopp 8) har det strulat med och det har tagit tid. Jag har inte vågat trycka så hårt i … Läs mer

Åby 190627

Muscle Valky (lopp 1) är startsnabb, men Johan får bestämma taktik. Han känns helt okej i jobben och jag hoppas att han blir bättre för varje start nu. Eventuellt utrustar vi honom med rycktussar den här gången, i övrigt inga ändingar. Fältet är litet, men jämnt och jag hoppas att han är med där framme.

Eskilstuna 190628

Golden Boy Sisu (lopp 2) fick fint läge och skulle gynnas av att gå i ledningen. Det står några tuffa på tillägg, men jag tycker att min ska räknas. Inga ändringar. Mellby Hope (lopp 7) är rätt så kvick ut, men läget kunde varit bättre. Senast gjorde tränaren bort genom att plocka fram ännu mer … Läs mer