Bollnäs 181108

Captain My Captain (lopp 3) var lite spänd från start senast och tappade mark, men gjorde ett bra lopp efteråt. Vi tynger ned honom lite den här gången och hoppas att han går felfritt. Fartmässigt är jag nöjd med honom och han känns fortsatt fin.

Mellby Caddy (lopp 4) slog i vagnen och galopperade senast, det var oväntat och han brukar inte galoppera. Nu har han vettigt läge, men möter tuffa motståndare. Vi kör barfota igen och han ska ses som en fidus.

Gobo’s Flyover (lopp 5) var ute i ett ryckigt lopp senast och jag tycker att hästen var helt okej. Trist läge nu gör att jag måste ligga lågt, även om jag är nöjd med dagsformen på den här kanten.

Beam Me Up Scotty (lopp 6) är opererad och det kommer saknas i henne. Jag är bara nöjd om hon sköter sig och får ett lopp i kroppen. Inget för spelarna som jag ser det den här gången.

Fortune Mearas (lopp 8) var jag jättenöjd med i Breeders-kvalen, men trots ett starkt slutvarv i tredjespår blev det ingen finalplats. Nu står han bättre till och går ned lite i klass. Jag tycker inte det är någon större galopprisk och han borde vara med och segerstrida. Vi gör inga ändringar.

Winnertakesitall (lopp 11) är en sådan som jag kanske väntat mig lite mer av, samtidigt som han går bra tider varje gång. Nu står han med spetsläge, men tilläggshästarna kommer på honom snabbt och vi ”för få” på start. Hur som helst så ska han givetvis räknas och vi kör barfota fram.

Eskilstuna 190322

Palma Pellini: (Lopp 9) Felade kort efter start senast när Uffe skulle flytta ned henne i banan. Hon kändes annars fin för dagen och vi får ta nya tag här i stället. Fartmässigt duger hon bra i klassen men innan hon visat stabilare takter så ska hon bara ses som en outsider. Inga ändringar, skor runt … Läs mer