Romme 181103

Arras Cando (lopp 5) var positiv senast och fick börja om ett par gånger under loppet, men var ändå inte helt tom och gick med bra fart in i mål. Han är lite trög emellanåt och jag tycker faktiskt att prestationen var ännu bättre än vad man kunde se från sidan. Springspår tror jag är perfekt för honom, han behöver lite startsträcka, men är sedan snabb ut. Vi kör barfota fram, vanlig vagn och norskt huvudlag som tidigare.

Axevalla 200222

Brandy Flame: (Lopp 9) Var jättefin i årsdebuten som han vann på ett imponerande sätt. Det var inte heller tomt i mål och normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen. Från det här läget provar vi framåt direkt och förhoppningsvis sitter vi tidigt bra till. Vi kommer att prova jänkarvagn i värmningen … Läs mer

Solvalla 200223

Snask: (Lopp 5) Fick gå i dödens senast och med tanke på att det inte passar henne så höll hon farten godkänt till slut. Det känns som att formen blir stadigt bättre och den här gången får hon gå i ryggar vilket passar bättre. Med rätt resa gör hon säkert ett bra lopp och jag tycker … Läs mer