Solvalla 181024

  • Amelia Flame: (Lopp 2) Var fin vid segern senast även om hon fortfarande är lite småtrög. Jag tror hon kommer att bli rappare för varje start och helt klart finns det utveckling i henne. Den här gången är motståndet tuffare och jag begär inte att hon redan nu ska slå de här. Helt borta är hon inte men jag är fullt nöjd om hon kan vara bland de tre. Inga ändringar, skor runt om.
  • Christer: (Lopp 4) Slog ihop och galopperade direkt senast och tappade alla möjligheter där. Han kändes annars jättefin för dagen och den fina formen håller säkert i sig. Från det här läget smyger vi med och skulle det bli lite tempo då är han inte borta. Garderar man loppet då tycker jag att han ska med. Tillåter banan blir det barfota fram, inga andra ändringar.
  • Lovely Flicka: (Lopp 8) Blev det fel för senast och den starten är bara att glömma. Hon kändes i alla fall lika fin som vanligt och jag tror säkert att formen är intakt. Tyvärr så har vi fått ett tråkigt läge här och det krävs att man kör på där framme om vi ska komma in i matchen. Gör de det då slår vi många till slut och en plats tycker jag ligger inom räckhåll. Inga ändringar, barfota fram.
  • Djorkaeff Sisu: (Lopp 10) Satt fast hela vägen senast och gick i mål med en del krafter sparade. Han har både fart och form som duger bra i klassen och jag tycker inte att han kan räknas bort här. Får vi lite hjälp på vägen då blir jag inte förvånad om han slutar långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Urchin: (Lopp 10) Gjorde ett bra lopp senast där han hängde på fint i det höga tempot. Han fick pusta en del efter den starten och det känns nu i jobben som att den fina formen håller i sig. Han gör alltid sitt och de dagar han får smyga med då brukar han dyka upp där framme. Barfota runt om, inga andra ändringar.