Solvalla 181023

  • Valle E.W.: (Lopp 3) Felade direkt senast men gjorde sedan ett bra lopp i skymundan. Han har mycket inombords men ställer ofta till det för sig vilket gjort att framgångarna har uteblivit. Det känns som att det kan lossna när som helst men innan han visat ett stabilare uppträdande så ska han bara ses som en outsider. Inga ändringar, skor runt om.
  • Troublemaker Face: (Lopp 3) Felade i sista sväng senast då han blev irriterad av grusstänk. Han kändes annars fin i det läget och formen ska vara klart bättre än vad raden antyder. Jag ändrar lite på utrustningen till den här starten och då tror jag inte att grussprutet ska störa honom. Det viktigaste här är att han sköter sig och gör han det då kan han mycket väl vara bland de tre. Barfota fram.
  • Announcement: (Lopp 9) Krånglade i volten senast och Jorma valde då att åka hem med honom. Den här gången är det autostart vilket passar bättre och jag både hoppas och tror på en fin insats. Distansen passar bra och även om spåret är iskallt så tycker jag att han är ett givet streck om man garderar loppet. Inga ändringar, skor runt om.