Örebro 181020

  • Arras Cando: (Lopp 5) Gjorde ett bra lopp senast efter en kortare vila. Jag tror dessutom att den genomköraren har gjort honom gott och han ska vara ännu vassare nu. Han har bra kapacitet för klassen och från ett bättre läge hade jag varit optimist. Härifrån känns det inte lika intressant och vi får hoppas på att man kör på där framme. Kan han vara bland de tre då är jag fullt nöjd. Inga ändringar, barfota fram.
  • Bythebook: (Lopp 8) Har varit jättefin i samtliga starter och han utvecklas dessutom konstant. Han har redan mött flera av de bästa här och visat att han kan matcha dem väl. Med rätt resa är han inte borta och på en garderad bong tycker jag att han ska med. Inga ändringar.
  • Global Adventure: (Lopp 8) Har gjort det strålande bra så här långt och har visat både kunnande och inställning utöver det vanliga. Samtliga segrar har tagits med sparade krafter och helt klart är det en riktig talang. Från ett bättre spår hade det varit en bra segerchans men härifrån blir det mer chansartat. Givetvis ska han räknas ändå och jag tycker att han är ett givet streck på alla kuponger. Inga ändringar.