Umåker 181012

  • Uruguay Broline: (Lopp 2) Var otroligt förbättrad senast och kunde då vinna trots ett utvändigt lopp. Det var lika roligt som överraskande och det var helt klart en insats som lovar gott. Nu har jag dålig koll på motståndet här men dyker det inte upp något extra då måste min ha en vettig segerchans. Inga ändringar.
  • Quite Gold: (Lopp 9) Är åtgärdad efter senaste starten och känns bara bra i jobben för dagen. Han har inte fått till det riktigt så här långt men jag tycker att han har kapacitet och första segern kommer säkert när som helst. Han lever mycket på sin styrka och blir det ett passande lopp då slutar han långt framme. Inga ändringar, barfota fram.

Eskilstuna 181217

On Fleek: (Lopp 1) Felade direkt i debuten och tappade allt där. Det var flera omstarter i loppet och jag tar inte så hårt på att hon blev stressad av dessa. Vi tar nya tag här i stället och autostart tror jag passar bra. Jag kan inte motståndet men dyker det inte upp något extra då … Läs mer

Gävle 181218

Urchin: (Lopp 4) Var jättefin senast då han vann med sparade krafter. Han har verkligen hittat formen på slutet och det känns som att han är helt på topp för dagen. Det är aldrig lätt att stå med dubbla tillägg men är min lika fin som senast då slutar han säkert långt framme igen. Inga ändringar. … Läs mer

Solvalla 181218

Hills Delight: (Lopp 3) Har varit jättefin i båda starterna och han har verkligen inlett lovande. Det känns som att hon utvecklas konstant och det ska bli intressant att se vad hon kan göra nu när vi möter tuffare motstånd. Jag begär inte att hon redan nu ska kunna utmana favoriten men jag blir samtidigt inte … Läs mer

Solvalla 181219

Duke Of Mearas: (Lopp 7) Var jättefin senast och det var roligt att han äntligen fick sätta nosen först igen. Han har egentligen gjort bra lopp varje gång men han har inte haft det rätta flytet i slutstriderna. Håller bara formen i sig så kommer det fler segrar och han ska räknas tidigt här också. Inga … Läs mer