Umåker 181012

  • Uruguay Broline: (Lopp 2) Var otroligt förbättrad senast och kunde då vinna trots ett utvändigt lopp. Det var lika roligt som överraskande och det var helt klart en insats som lovar gott. Nu har jag dålig koll på motståndet här men dyker det inte upp något extra då måste min ha en vettig segerchans. Inga ändringar.
  • Quite Gold: (Lopp 9) Är åtgärdad efter senaste starten och känns bara bra i jobben för dagen. Han har inte fått till det riktigt så här långt men jag tycker att han har kapacitet och första segern kommer säkert när som helst. Han lever mycket på sin styrka och blir det ett passande lopp då slutar han långt framme. Inga ändringar, barfota fram.

Solvalla 190219

Alien Kronos (lopp 3) verkar allt bra med efter senast. Han är rätt så rapp i benen även i voltstart. Han möter Belker som han fått stryk av tidigare, men vi har väl inte helt kastat yxan i skön, Alien fortsätter utvecklas. Winnertakesitall (lopp 5) galopperade direkt senast, vi tar det som ett olycksfall i … Läs mer

Solvalla 190220

Victor A.U. (lopp 6) har varit hos mig sedan årsskiftet och det är en otroligt trevlig individ. Vi har varit inne en gång på Solvalla och då sprang han 18-19/1.600 meter på väldigt fint sätt. Han får förstås bedömas på gamla meriter och det är inte på något sätt toppform så här direkt. Vi tar … Läs mer

Bollnäs 190220

Beammeupscotty (lopp 5) har travat allt bättre och varit säkrare på benen på sistone och jag hoppas att formen kommer också nu. Hon känns bra och är inte alls tokig för den klass hon befinner sig. Vi gör inga ändringar.