Romme 181012

  • Anna Mauds Lassie: (Lopp 1) Var jag jättenöjd med senast även om hon inte vann. Vi fick stryk av en riktigt bra häst och i de här loppen vet man sällan på förhand vad man springer på. Loppet har säkert gjort henne gott och jag räknar med en bra insats här också. Dyker det inte upp något extra då tror jag att min segerstrider. Inga ändringar.

Eskilstuna 181217

On Fleek: (Lopp 1) Felade direkt i debuten och tappade allt där. Det var flera omstarter i loppet och jag tar inte så hårt på att hon blev stressad av dessa. Vi tar nya tag här i stället och autostart tror jag passar bra. Jag kan inte motståndet men dyker det inte upp något extra då … Läs mer

Gävle 181218

Urchin: (Lopp 4) Var jättefin senast då han vann med sparade krafter. Han har verkligen hittat formen på slutet och det känns som att han är helt på topp för dagen. Det är aldrig lätt att stå med dubbla tillägg men är min lika fin som senast då slutar han säkert långt framme igen. Inga ändringar. … Läs mer

Solvalla 181218

Hills Delight: (Lopp 3) Har varit jättefin i båda starterna och han har verkligen inlett lovande. Det känns som att hon utvecklas konstant och det ska bli intressant att se vad hon kan göra nu när vi möter tuffare motstånd. Jag begär inte att hon redan nu ska kunna utmana favoriten men jag blir samtidigt inte … Läs mer

Solvalla 181219

Duke Of Mearas: (Lopp 7) Var jättefin senast och det var roligt att han äntligen fick sätta nosen först igen. Han har egentligen gjort bra lopp varje gång men han har inte haft det rätta flytet i slutstriderna. Håller bara formen i sig så kommer det fler segrar och han ska räknas tidigt här också. Inga … Läs mer

Bergsåker 181219

Mellby Galdiolus: (Lopp 2) Var inte som bäst senast och det visade sig efteråt att hon var sjuk för dagen. Hon fick stå över helt i några dagar och därefter har vi tränat på. Hon känns helt ok i jobben men formen är ändå ett litet frågetecken. Distansen är ett plus och löper hon upp till … Läs mer