Gävle 181011

  • Global Uppermost: (Lopp 3) Blev lite för ivrig från start senast och galopperade bort alla möjligheter där. Han kändes annars fin för dagen och i starten före visade han att kapaciteten finns där. Bakspår på kort distans är alltid chansartat men jag tycker ändå inte att han ska räknas bort. Det ska i alla fall vara en bra platschans. Vi provar barfota fram för första gången, inga andra ändringar.
  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 4) Vann direkt efter en kortare vila och gjorde det riktigt bra. Loppet har säkert gjort honom gott och formen ska bara bli bättre och bättre. Han är kvick ut och det vore helt klart en fördel om vi hittade till spets. Gör vi det då tycker jag att han ska räknas tidigt. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Virunga: (Lopp 7) Har det strulat mycket för i år men insatsen senast visade att hon är på rätt väg igen. Hon avslutade då vasst efter ett snällt lopp och vi siktar på ett liknande upplägg även här. Skulle det stämma på vägen då slår vi många till slut och för mig är hon ett givet streck. Inga ändringar, skor runt om.

Rättvik 190521

Winnertakesitall: (Lopp 2) Var fin vid segern senast och han visade då att han har bra fart för klassen. Han är lite ojämn i prestationerna men de dagar det stämmer för honom då duger han bra. Från det här läget är vi lite beroende av vad de andra hittar på men skulle vi få lite hjälp … Läs mer

Örebro 190522

Global Avenue: (Lopp 2) Har gjort det bra så här långt även om hon kan vara lite väl ivrig ibland. Jag kommer att plocka av det helstängda huvudlaget till den här starten och jag hoppas att hon håller sig lugnare då. Fartmässigt ska hon duga bra här och även om motstånden blir allt tuffare så måste … Läs mer

Bergsåker 190523

Global Adventure: (Lopp 3) Gör allt rätt för dagen och formen ska bara bli bättre och bättre. Jag ser inga moln på himlen inför den här starten och uppgiften ser lämplig ut. Motstånd finns men jag måste ändå tro att min har en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 190524

Bythebook: (Lopp 2) Är jag helnöjd med för dagen och årets bägge insatser har varit riktigt bra. Jag räknar med en ny fin insats här och uppgiften ser tilltalande ut. Han är hygglig från start och förhoppningsvis sitter vi bra till direkt, jag tycker att det ser ut som en vettig segerchans. Det blir skor runt … Läs mer

Hagmyren 190524

Mellby Highball: (Lopp 2) Har varit borta länge och det har tagit tid att få honom startklar igen. Är inte vässad för några stordåd direkt men han har i alla fall gått ett 17-jobb inför den här starten. Jag begär inte att han ska segerstrida men samtidigt så har han så hög grundkapacitet att jag inte … Läs mer

Solvalla 190525

Deep Pockets: (Lopp 4) Gjorde ett bra lopp senast och visade att den fina formen håller i sig. Vi har siktat mot den här helgen en tid men tyvärr kom vi inte med i finalen och får därför gå ut här i stället. Vi rycker ändå alla skor och plockar fram jänkarvagnen som vi planerat och … Läs mer