Gävle 181011

  • Global Uppermost: (Lopp 3) Blev lite för ivrig från start senast och galopperade bort alla möjligheter där. Han kändes annars fin för dagen och i starten före visade han att kapaciteten finns där. Bakspår på kort distans är alltid chansartat men jag tycker ändå inte att han ska räknas bort. Det ska i alla fall vara en bra platschans. Vi provar barfota fram för första gången, inga andra ändringar.
  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 4) Vann direkt efter en kortare vila och gjorde det riktigt bra. Loppet har säkert gjort honom gott och formen ska bara bli bättre och bättre. Han är kvick ut och det vore helt klart en fördel om vi hittade till spets. Gör vi det då tycker jag att han ska räknas tidigt. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Virunga: (Lopp 7) Har det strulat mycket för i år men insatsen senast visade att hon är på rätt väg igen. Hon avslutade då vasst efter ett snällt lopp och vi siktar på ett liknande upplägg även här. Skulle det stämma på vägen då slår vi många till slut och för mig är hon ett givet streck. Inga ändringar, skor runt om.