Gävle 181011

  • Global Uppermost: (Lopp 3) Blev lite för ivrig från start senast och galopperade bort alla möjligheter där. Han kändes annars fin för dagen och i starten före visade han att kapaciteten finns där. Bakspår på kort distans är alltid chansartat men jag tycker ändå inte att han ska räknas bort. Det ska i alla fall vara en bra platschans. Vi provar barfota fram för första gången, inga andra ändringar.
  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 4) Vann direkt efter en kortare vila och gjorde det riktigt bra. Loppet har säkert gjort honom gott och formen ska bara bli bättre och bättre. Han är kvick ut och det vore helt klart en fördel om vi hittade till spets. Gör vi det då tycker jag att han ska räknas tidigt. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Virunga: (Lopp 7) Har det strulat mycket för i år men insatsen senast visade att hon är på rätt väg igen. Hon avslutade då vasst efter ett snällt lopp och vi siktar på ett liknande upplägg även här. Skulle det stämma på vägen då slår vi många till slut och för mig är hon ett givet streck. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 190219

Alien Kronos (lopp 3) verkar allt bra med efter senast. Han är rätt så rapp i benen även i voltstart. Han möter Belker som han fått stryk av tidigare, men vi har väl inte helt kastat yxan i skön, Alien fortsätter utvecklas. Winnertakesitall (lopp 5) galopperade direkt senast, vi tar det som ett olycksfall i … Läs mer

Solvalla 190220

Victor A.U. (lopp 6) har varit hos mig sedan årsskiftet och det är en otroligt trevlig individ. Vi har varit inne en gång på Solvalla och då sprang han 18-19/1.600 meter på väldigt fint sätt. Han får förstås bedömas på gamla meriter och det är inte på något sätt toppform så här direkt. Vi tar … Läs mer

Bollnäs 190220

Beammeupscotty (lopp 5) har travat allt bättre och varit säkrare på benen på sistone och jag hoppas att formen kommer också nu. Hon känns bra och är inte alls tokig för den klass hon befinner sig. Vi gör inga ändringar.