Gävle 181011

  • Global Uppermost: (Lopp 3) Blev lite för ivrig från start senast och galopperade bort alla möjligheter där. Han kändes annars fin för dagen och i starten före visade han att kapaciteten finns där. Bakspår på kort distans är alltid chansartat men jag tycker ändå inte att han ska räknas bort. Det ska i alla fall vara en bra platschans. Vi provar barfota fram för första gången, inga andra ändringar.
  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 4) Vann direkt efter en kortare vila och gjorde det riktigt bra. Loppet har säkert gjort honom gott och formen ska bara bli bättre och bättre. Han är kvick ut och det vore helt klart en fördel om vi hittade till spets. Gör vi det då tycker jag att han ska räknas tidigt. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Virunga: (Lopp 7) Har det strulat mycket för i år men insatsen senast visade att hon är på rätt väg igen. Hon avslutade då vasst efter ett snällt lopp och vi siktar på ett liknande upplägg även här. Skulle det stämma på vägen då slår vi många till slut och för mig är hon ett givet streck. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 181217

On Fleek: (Lopp 1) Felade direkt i debuten och tappade allt där. Det var flera omstarter i loppet och jag tar inte så hårt på att hon blev stressad av dessa. Vi tar nya tag här i stället och autostart tror jag passar bra. Jag kan inte motståndet men dyker det inte upp något extra då … Läs mer

Gävle 181218

Urchin: (Lopp 4) Var jättefin senast då han vann med sparade krafter. Han har verkligen hittat formen på slutet och det känns som att han är helt på topp för dagen. Det är aldrig lätt att stå med dubbla tillägg men är min lika fin som senast då slutar han säkert långt framme igen. Inga ändringar. … Läs mer

Solvalla 181218

Hills Delight: (Lopp 3) Har varit jättefin i båda starterna och han har verkligen inlett lovande. Det känns som att hon utvecklas konstant och det ska bli intressant att se vad hon kan göra nu när vi möter tuffare motstånd. Jag begär inte att hon redan nu ska kunna utmana favoriten men jag blir samtidigt inte … Läs mer

Solvalla 181219

Duke Of Mearas: (Lopp 7) Var jättefin senast och det var roligt att han äntligen fick sätta nosen först igen. Han har egentligen gjort bra lopp varje gång men han har inte haft det rätta flytet i slutstriderna. Håller bara formen i sig så kommer det fler segrar och han ska räknas tidigt här också. Inga … Läs mer