Åby 181013

  • Louie Brodde: (Lopp 5) Har en egenhet att han brukar somna in på sista långsidan och tappar ofta mark där. Jag kommer därför att utrusta honom med ett norskt huvudlag till den här starten och sedan fäller vi fram det redan 800 kvar. Faller det väl ut då har han både fart och form som räcker en bit och då tycker jag att han ska ha en vettig platschans. Skor runt om.
  • Global Unlimited: (Lopp 8) Var sjuk senast och kunde därför inte göra sig själv rättvisa. Han fick ta igen sig ordentligt efteråt och nu känns han som vanligt igen. Formen är dock lite svårbedömd och det kan tänkas att han behöver loppet. Kapacitetsmässigt duger han annars bra och jag tycker trots allt att han ska ses som en outsider. Skor runt om.

Eskilstuna 181217

On Fleek: (Lopp 1) Felade direkt i debuten och tappade allt där. Det var flera omstarter i loppet och jag tar inte så hårt på att hon blev stressad av dessa. Vi tar nya tag här i stället och autostart tror jag passar bra. Jag kan inte motståndet men dyker det inte upp något extra då … Läs mer

Gävle 181218

Urchin: (Lopp 4) Var jättefin senast då han vann med sparade krafter. Han har verkligen hittat formen på slutet och det känns som att han är helt på topp för dagen. Det är aldrig lätt att stå med dubbla tillägg men är min lika fin som senast då slutar han säkert långt framme igen. Inga ändringar. … Läs mer

Solvalla 181218

Hills Delight: (Lopp 3) Har varit jättefin i båda starterna och han har verkligen inlett lovande. Det känns som att hon utvecklas konstant och det ska bli intressant att se vad hon kan göra nu när vi möter tuffare motstånd. Jag begär inte att hon redan nu ska kunna utmana favoriten men jag blir samtidigt inte … Läs mer

Solvalla 181219

Duke Of Mearas: (Lopp 7) Var jättefin senast och det var roligt att han äntligen fick sätta nosen först igen. Han har egentligen gjort bra lopp varje gång men han har inte haft det rätta flytet i slutstriderna. Håller bara formen i sig så kommer det fler segrar och han ska räknas tidigt här också. Inga … Läs mer