Åby 181013

  • Louie Brodde: (Lopp 5) Har en egenhet att han brukar somna in på sista långsidan och tappar ofta mark där. Jag kommer därför att utrusta honom med ett norskt huvudlag till den här starten och sedan fäller vi fram det redan 800 kvar. Faller det väl ut då har han både fart och form som räcker en bit och då tycker jag att han ska ha en vettig platschans. Skor runt om.
  • Global Unlimited: (Lopp 8) Var sjuk senast och kunde därför inte göra sig själv rättvisa. Han fick ta igen sig ordentligt efteråt och nu känns han som vanligt igen. Formen är dock lite svårbedömd och det kan tänkas att han behöver loppet. Kapacitetsmässigt duger han annars bra och jag tycker trots allt att han ska ses som en outsider. Skor runt om.

Solvalla 190219

Alien Kronos (lopp 3) verkar allt bra med efter senast. Han är rätt så rapp i benen även i voltstart. Han möter Belker som han fått stryk av tidigare, men vi har väl inte helt kastat yxan i skön, Alien fortsätter utvecklas. Winnertakesitall (lopp 5) galopperade direkt senast, vi tar det som ett olycksfall i … Läs mer

Solvalla 190220

Victor A.U. (lopp 6) har varit hos mig sedan årsskiftet och det är en otroligt trevlig individ. Vi har varit inne en gång på Solvalla och då sprang han 18-19/1.600 meter på väldigt fint sätt. Han får förstås bedömas på gamla meriter och det är inte på något sätt toppform så här direkt. Vi tar … Läs mer

Bollnäs 190220

Beammeupscotty (lopp 5) har travat allt bättre och varit säkrare på benen på sistone och jag hoppas att formen kommer också nu. Hon känns bra och är inte alls tokig för den klass hon befinner sig. Vi gör inga ändringar.