Solvalla 180929

  • Palma Pellini: (Lopp 2) Har skött sig fint på slutet och då har hon visat en del av vad hon har inombords. Jag hoppas att poletten har ramlat ned nu men jag vågar ännu inte lita på henne fullt ut. Hon är mer stark än speedig och högt tempo skulle gynna oss. Det viktigaste är fortfarande att hon sköter sig men gör hon det då är hon inte borta.
  • Esprit Sisu: (Lopp 5) Har varit bra varje gång  sedan han kom till mig och de enda plumparna han har var när jag laborerade med balansen i somras. Formen är fortsatt så bra den kan bli och jag räknar med en ny stark prestation här. Läge och motstånd gör att det blir svårt att vinna men en vettig platschans ska det i alla fall vara. Inga ändringar, skor runt om.
  • Van Kronos: (Lopp 6) Var inte som bäst senast och efter den starten har vi lagt om träningen en del. Han känns fin i jobben men det är först när det blir allvar vi får se vad det får för effekt. I vilket fall så är motståndet stentufft och mer än en finalplats kan jag inte hoppas på. Han har gått med bakskor på slutet men nu blir det barfota runt om.
  • Ivanhoe: (Lopp 12) Var riktigt rejäl senast då han gick ett tufft slutvarv i spåren. Han blir allt bättre och duger långt i den klass han befinner sig i. Spåret är inte helt lyckat men trampar han iväg då tror jag att han slutar långt framme. Inga ändringar, skor runt om.