Solvalla 180918

 • Global Wilderness: (Lopp 1) Gick i mål med sparade krafter senast och kändes helt ok. Hon har bättre form än raden men har varit ute i tuffa gäng på slutet och inte fått något med. Motståndet är knappast enklare den här gången och när vi dessutom har fått sämsta läget då måste jag ligga lågt. Kan vi få med oss en hygllig slant då är jag fullt nöjd. Det blir skor runt om, inga andra ändringar.
 • Global Wild Card: (Lopp 2) Gjorde ett bra lopp i E3-finalen och det känns även i jobben efteråt som att den fina formen håller i sig. Tyvärr har vi fått sämsta tänkbara läge här och det känns långsökt att vi ska ta oss vidare till final. Vi får hoppas på överpace och i så fall kan hon kanske dyka upp i platsstriden. Inga ändringar, barfota runt om.
 • Attraversiamo: (Lopp 3) Bröt ned i sista sväng senast och galopperade bort en plats där. Han gick ett mycket snabbt slutvarv fram till dess och trots galoppen så var jag fullt nöjd med honom. Jag tror även att loppet har gjort honom gott och att formen ska vara nära topp nu. Jag är optimist och visst måste det vara en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.
 • Announcement: (Lopp 4) Förvånade med att galoppera senast men han blev helt enkelt för ivrig. Nu byter vi huvudlag till den här starten och förhoppningsvis så håller han sig lugnare då. Det finns en hel del fart i honom men från det här läget krävs det ändå lite tur om vi ska komma in i matchen. Blir det tempo på loppet då kan han förhoppningsvis dyka upp i platsstriden. Skor runt om.
 • No Matter: (Lopp 5) Var jag fullt nöjd med senast även om hon inte kunde hålla undan sista biten. Hon hade fått det lugnt i jobben inför den starten och dessutom krånglade det norska huvudlaget en del. Nu räknar jag med att hon ska vara på topp igen och hon har visat tidigare att hon duger även mot de bästa. Kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då tror jag att hon slutar långt framme. Barfota runt om.
 • Global Welcome: (Lopp 6) Hade pustat inför förra starten och med tanke på det så var han jättefin. Loppet ska dessutom ha gjort honom gott och han kommer att vara klart vassare nu. Spåret blev inte vad jag hade hoppats på men vi provar framåt direkt då han är snabb ut. Kapacitetsmässigt har jag bästa hästen och utan strul så ska det vara en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.
 • Mellby Guvernören: (Lopp 7) Hamnade senast i en iskall rygg på sista långsidan och drogs ned som sista häst 500 kvar. Han gick sedan bra i skymundan och jag var fullt nöjd med insatsen. Det känns som att han utvecklas stadigt och det ska bli intressant att se vad han kan göra från det här läget. Motståndet är tufft men jag tycker ändå att han ska ses som en fidus. Det blir barfota runt om för första gången.
 • Global Withdrawl: (Lopp 9) Var jättefin i E3-consolation senast då han fick lite revansch för den snöpliga galoppen i starten före. Formen är helt på topp och det kommer han att behöva då han har hamnat i det jag tycker är det klart tuffaste försöket. Min är dock bra den också och kan vi bara hitta ned i banan då tror jag att han slutar långt framme. Barfota runt om.
 • Fortune Mearas: (Lopp 10) Var riktigt bra senast och fick bara stryk av en som ingen i kullen kan ta ett tillägg på. Formen är helt på topp och jag räknar med en ny stark insats här. Med rätt resa fäller han många till slut och garderar man loppet då är han ett givet streck. Inga ändringar, barfota fram.
 • Flair Delice: (Lopp 11) Hade varit sjuk inför förra starten och gjorde med tanke på det ett klart godkänt lopp. Jag räknar med att hon ska vara klart vassare nu med den genomköraren i kroppen och det ska bli intressant att se vad hon kan göra här. Hon lever på sin styrka och skulle det bli lite överpace då är det inte omöjligt att hon kan dyka upp i platsstriden. Det blir barfota bak för första gången.
 • Amiral Weah: Gjorde debut för mig senast och det var en klart positiv insats. Jag räknar dessutom med att loppet har gjort honom gott och att formen ska vara ännu bättre nu. Motståndet är dock flera klasser tuffare här och jag begär inte att han ska matcha de bästa redan nu. Kan vi få med oss en hygglig slant hem då är jag fullt nöjd. Det blir barfota fram som senast.

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer