Gävle 180917

  • Fantasy In: (Lopp 3) Hade haft några månaders tävlingsuppehåll inför förra starten och gjorde med tanke på det ett bra lopp. Jag räknar med att loppet har gjort henne gott och förhoppningsvis är hon lite vassare till den här starten. Den här uppgiften ser intressant ut och får vi bara lite hjälp på vägen då tror jag att vi slutar långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Worthy: (Lopp 6) Var lite seg i debuten men höll ändå farten bra till slut. Jag hoppas att han vaknar till av det loppet och uppträder lite rappare nu. Kapacitetsmässigt duger han bra och jag tycker att han ska ses som en outsider här. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer