Eskilstuna 180917

  • Idun A´Lir: (Lopp 2) Hamnade illa till i debuten och när hon då är mer stark än speedig så kunde hon inte ta något i den snabba avslutningen. Hon kändes i alla fall helt ok och förhoppningsvis så har loppet lyft henne ett snäpp. Vi kommer säkert att hamna långt bak igen men skulle det bli tempo på loppet då är hon inte borta. Inga ändringar, skor runt om.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 8) Har gjort två bra lopp på slutet och det känns som att han är ordentligt på gång igen. Han har kapacitet som ska räcka en bit upp i klasserna och förhoppningsvis lossnar det på allvar nu. Här har vi fått ett chansartat läge mot tuffa hästar men jag tycker ändå inte att han ska räknas bort. Garderar man loppet då är han ett givet streck. Barfota bak, inga andra ändringar.

Eskilstuna 180925

Poem In Motion: (Lopp 8) Trivdes inte med banan senast och kunde inte göra sig själv rättvisa. Formen ska annars vara klart bättre än raden och hon kommer att få full utdelning när som helst. Här har vi en vettig uppgift och visst måste hon vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 180925

Bythebook: (Lopp 1) Var riktigt bra senast men fick helt enkelt stryk av två som var snäppet bättre. Det känns som att han har tagit loppen på rätt sätt och han ska bli bättre för varje start. Här har vi en intressant uppgift och sköter han sig lika bra den här gången då slutar han säkert … Läs mer

Solvalla 180926

Queen Of Moorlands: (Lopp 3) Gjorde ett riktigt bra lopp senast och jag var fullt nöjd med den insatsen. Nu blir det lite väl tätt mellan starterna men sitter inte loppet i benen då tror jag att hon kommer att vara ännu vassare den här gången. Motståndet är tufft och även om hon inte är helt … Läs mer

Solvalla 180929

Palma Pellini: (Lopp 2) Har skött sig fint på slutet och då har hon visat en del av vad hon har inombords. Jag hoppas att poletten har ramlat ned nu men jag vågar ännu inte lita på henne fullt ut. Hon är mer stark än speedig och högt tempo skulle gynna oss. Det viktigaste är fortfarande … Läs mer

Solvalla 180930

Fantasy In: (Lopp 1) Har gjort två bra lopp på slutet och formen ska bara bli bättre och bättre. Tyvärr så måste hon gå med skor den här gången vilket är ett litet minus men jag tror ändå att hon kan göra ett bra lopp. Från det här läget får vi förhoppningsvis en fin resa och … Läs mer