Eskilstuna 180917

  • Idun A´Lir: (Lopp 2) Hamnade illa till i debuten och när hon då är mer stark än speedig så kunde hon inte ta något i den snabba avslutningen. Hon kändes i alla fall helt ok och förhoppningsvis så har loppet lyft henne ett snäpp. Vi kommer säkert att hamna långt bak igen men skulle det bli tempo på loppet då är hon inte borta. Inga ändringar, skor runt om.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 8) Har gjort två bra lopp på slutet och det känns som att han är ordentligt på gång igen. Han har kapacitet som ska räcka en bit upp i klasserna och förhoppningsvis lossnar det på allvar nu. Här har vi fått ett chansartat läge mot tuffa hästar men jag tycker ändå inte att han ska räknas bort. Garderar man loppet då är han ett givet streck. Barfota bak, inga andra ändringar.

Solvalla 190423

Global Adventure: (Lopp 4) Var jättefin i årsdebuten och det verkar som att han har tagit åt sig vinterträningen på rätt sätt. Normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen och jag räknar med en fin insats här. Motståndet är tufft men jag måste ändå tro på en vettig segerchans. Inga ändringar, skor … Läs mer

Bergsåker 190423

Zooren: (Lopp 1) Kvalade på ett positivt sätt och jag är även nöjd med henne i jobben efteråt. Det är en fin sort som är förberedd i nivå med hur mina debutanter brukar vara. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men sköter sig min då gör hon säkert ett bra lopp och … Läs mer

Åby 190425

Attraversiamo: (Lopp 4) Var jättefin i årsdebuten och han visade att han har tagit åt sig vinterträningen på rätt sätt. Allt verkar bra även efteråt och formen ska bara bli bättre och bättre. Han gick med öppet huvudlag senast, ifjol gick han med helstängt i varje start. Jag bestämmer efter värmningen hur det blir nu men … Läs mer

Örebro 190425

Global Wild Card: (Lopp 5) Var jättefin näst senast och jag blev därför besviken senast då hon borde kunnat bättre. Jag kommer att ta bort det helstängda huvudlaget till den här starten och skulle hon bruka sig för fullt då kan hon vara bland de tre trots det tuffa läget. Det blir barfota runt om som … Läs mer

Bollnäs 190426

Remain In Light: (Lopp 2) Bet ifrån sig bra i debuten och det var en insats som lovar gott inför framtiden. Normalt så ska loppet dessutom ha gjort honom gott och jag hoppas att han ska vara snäppet vassare nu. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då måste min … Läs mer