Eskilstuna 180917

  • Idun A´Lir: (Lopp 2) Hamnade illa till i debuten och när hon då är mer stark än speedig så kunde hon inte ta något i den snabba avslutningen. Hon kändes i alla fall helt ok och förhoppningsvis så har loppet lyft henne ett snäpp. Vi kommer säkert att hamna långt bak igen men skulle det bli tempo på loppet då är hon inte borta. Inga ändringar, skor runt om.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 8) Har gjort två bra lopp på slutet och det känns som att han är ordentligt på gång igen. Han har kapacitet som ska räcka en bit upp i klasserna och förhoppningsvis lossnar det på allvar nu. Här har vi fått ett chansartat läge mot tuffa hästar men jag tycker ändå inte att han ska räknas bort. Garderar man loppet då är han ett givet streck. Barfota bak, inga andra ändringar.

Örebro 190120

Djorkaeff Sisu: (Lopp 9) Har haft ett par månaders träningsperiod efter senaste starten och känns bara bra för dagen. Han har dock bara fått ett banjobb och förmodligen kommer han att behöva loppet. Med rätt resa tror jag ändå att han kan avsluta vasst och helt borta ska han trots allt inte vara.