Eskilstuna 180917

  • Idun A´Lir: (Lopp 2) Hamnade illa till i debuten och när hon då är mer stark än speedig så kunde hon inte ta något i den snabba avslutningen. Hon kändes i alla fall helt ok och förhoppningsvis så har loppet lyft henne ett snäpp. Vi kommer säkert att hamna långt bak igen men skulle det bli tempo på loppet då är hon inte borta. Inga ändringar, skor runt om.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 8) Har gjort två bra lopp på slutet och det känns som att han är ordentligt på gång igen. Han har kapacitet som ska räcka en bit upp i klasserna och förhoppningsvis lossnar det på allvar nu. Här har vi fått ett chansartat läge mot tuffa hästar men jag tycker ändå inte att han ska räknas bort. Garderar man loppet då är han ett givet streck. Barfota bak, inga andra ändringar.

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer