Hagmyren 180915

  • Calamaras Girl: (Lopp 6) Kändes jättefin senast då hon satt fast med en hel del sparat. Hon har löpt jämnt och bra hela året men jag har ändå saknat det där lilla extra. Förhoppningsvis så är hon på väg att hitta toppformen nu och jag tycker den här uppgiften ser intressant ut. Får vi lite hjälp på vägen då slår vi många till slut och streckar man på då tycker jag att hon ska med. Det blir barfota fram som senast men nu när det är voltstart då går vi tillbaks till vanlig vagn.

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer