Hagmyren 180915

  • Calamaras Girl: (Lopp 6) Kändes jättefin senast då hon satt fast med en hel del sparat. Hon har löpt jämnt och bra hela året men jag har ändå saknat det där lilla extra. Förhoppningsvis så är hon på väg att hitta toppformen nu och jag tycker den här uppgiften ser intressant ut. Får vi lite hjälp på vägen då slår vi många till slut och streckar man på då tycker jag att hon ska med. Det blir barfota fram som senast men nu när det är voltstart då går vi tillbaks till vanlig vagn.

Örebro 190120

Djorkaeff Sisu: (Lopp 9) Har haft ett par månaders träningsperiod efter senaste starten och känns bara bra för dagen. Han har dock bara fått ett banjobb och förmodligen kommer han att behöva loppet. Med rätt resa tror jag ändå att han kan avsluta vasst och helt borta ska han trots allt inte vara.