Bergsåker 180914

  • Global Adventure: (Lopp 1) Var jättefin senast då han gick undan säkert i en snabb avslutning. Han har gjort allt rätt i loppen så här långt och helt klart verkar det vara något extra. Här möter vi en riktig snackhäst och är den så bra som man säger då får vi det tufft. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men min gör säkert ett starkt lopp och visst hoppas jag att vi kan vara med och göra upp om segern. Inga ändringar, skor runt om.
  • Deep Pockets: (Lopp 2) Har gjort det bra så här långt och det känns som att han utvecklas konstant. Fartmässigt duger han bra i klassen men spåret är ett minus då han är lite stänkrädd. Klarar han den biten då gör han säkert ett bra lopp och jag blir inte förvånad om han slutar långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Optimum Dragonfly: (Lopp 3) Fick en febersläng sist vi skulle starta och fick stå över någon dag. Hon känns nu som vanligt i jobben igen och jag kan inte tänka mig att formen har påverkats av detta. Trots läget känner jag mig inte slagen och jag tycker att hon ska ses som en outsider. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Wizard: (Lopp 8) Var riktigt bra senast även om inte placeringen blev vad vi hade hoppats på. Det strulade en hel del på vägen men avslutningen var riktigt bra och jag hoppas på bättre tur den här gången. Spåret passar perfekt och är han lika fin som senast då måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt.

Solvalla 190423

Global Adventure: (Lopp 4) Var jättefin i årsdebuten och det verkar som att han har tagit åt sig vinterträningen på rätt sätt. Normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen och jag räknar med en fin insats här. Motståndet är tufft men jag måste ändå tro på en vettig segerchans. Inga ändringar, skor … Läs mer

Bergsåker 190423

Zooren: (Lopp 1) Kvalade på ett positivt sätt och jag är även nöjd med henne i jobben efteråt. Det är en fin sort som är förberedd i nivå med hur mina debutanter brukar vara. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men sköter sig min då gör hon säkert ett bra lopp och … Läs mer

Åby 190425

Attraversiamo: (Lopp 4) Var jättefin i årsdebuten och han visade att han har tagit åt sig vinterträningen på rätt sätt. Allt verkar bra även efteråt och formen ska bara bli bättre och bättre. Han gick med öppet huvudlag senast, ifjol gick han med helstängt i varje start. Jag bestämmer efter värmningen hur det blir nu men … Läs mer

Örebro 190425

Global Wild Card: (Lopp 5) Var jättefin näst senast och jag blev därför besviken senast då hon borde kunnat bättre. Jag kommer att ta bort det helstängda huvudlaget till den här starten och skulle hon bruka sig för fullt då kan hon vara bland de tre trots det tuffa läget. Det blir barfota runt om som … Läs mer

Bollnäs 190426

Remain In Light: (Lopp 2) Bet ifrån sig bra i debuten och det var en insats som lovar gott inför framtiden. Normalt så ska loppet dessutom ha gjort honom gott och jag hoppas att han ska vara snäppet vassare nu. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då måste min … Läs mer