Bergsåker 180914

  • Global Adventure: (Lopp 1) Var jättefin senast då han gick undan säkert i en snabb avslutning. Han har gjort allt rätt i loppen så här långt och helt klart verkar det vara något extra. Här möter vi en riktig snackhäst och är den så bra som man säger då får vi det tufft. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men min gör säkert ett starkt lopp och visst hoppas jag att vi kan vara med och göra upp om segern. Inga ändringar, skor runt om.
  • Deep Pockets: (Lopp 2) Har gjort det bra så här långt och det känns som att han utvecklas konstant. Fartmässigt duger han bra i klassen men spåret är ett minus då han är lite stänkrädd. Klarar han den biten då gör han säkert ett bra lopp och jag blir inte förvånad om han slutar långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Optimum Dragonfly: (Lopp 3) Fick en febersläng sist vi skulle starta och fick stå över någon dag. Hon känns nu som vanligt i jobben igen och jag kan inte tänka mig att formen har påverkats av detta. Trots läget känner jag mig inte slagen och jag tycker att hon ska ses som en outsider. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Wizard: (Lopp 8) Var riktigt bra senast även om inte placeringen blev vad vi hade hoppats på. Det strulade en hel del på vägen men avslutningen var riktigt bra och jag hoppas på bättre tur den här gången. Spåret passar perfekt och är han lika fin som senast då måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt.

Eskilstuna 180925

Poem In Motion: (Lopp 8) Trivdes inte med banan senast och kunde inte göra sig själv rättvisa. Formen ska annars vara klart bättre än raden och hon kommer att få full utdelning när som helst. Här har vi en vettig uppgift och visst måste hon vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 180925

Bythebook: (Lopp 1) Var riktigt bra senast men fick helt enkelt stryk av två som var snäppet bättre. Det känns som att han har tagit loppen på rätt sätt och han ska bli bättre för varje start. Här har vi en intressant uppgift och sköter han sig lika bra den här gången då slutar han säkert … Läs mer

Solvalla 180926

Queen Of Moorlands: (Lopp 3) Gjorde ett riktigt bra lopp senast och jag var fullt nöjd med den insatsen. Nu blir det lite väl tätt mellan starterna men sitter inte loppet i benen då tror jag att hon kommer att vara ännu vassare den här gången. Motståndet är tufft och även om hon inte är helt … Läs mer

Solvalla 180929

Palma Pellini: (Lopp 2) Har skött sig fint på slutet och då har hon visat en del av vad hon har inombords. Jag hoppas att poletten har ramlat ned nu men jag vågar ännu inte lita på henne fullt ut. Hon är mer stark än speedig och högt tempo skulle gynna oss. Det viktigaste är fortfarande … Läs mer

Solvalla 180930

Fantasy In: (Lopp 1) Har gjort två bra lopp på slutet och formen ska bara bli bättre och bättre. Tyvärr så måste hon gå med skor den här gången vilket är ett litet minus men jag tror ändå att hon kan göra ett bra lopp. Från det här läget får vi förhoppningsvis en fin resa och … Läs mer