Bergsåker 180914

  • Global Adventure: (Lopp 1) Var jättefin senast då han gick undan säkert i en snabb avslutning. Han har gjort allt rätt i loppen så här långt och helt klart verkar det vara något extra. Här möter vi en riktig snackhäst och är den så bra som man säger då får vi det tufft. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men min gör säkert ett starkt lopp och visst hoppas jag att vi kan vara med och göra upp om segern. Inga ändringar, skor runt om.
  • Deep Pockets: (Lopp 2) Har gjort det bra så här långt och det känns som att han utvecklas konstant. Fartmässigt duger han bra i klassen men spåret är ett minus då han är lite stänkrädd. Klarar han den biten då gör han säkert ett bra lopp och jag blir inte förvånad om han slutar långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Optimum Dragonfly: (Lopp 3) Fick en febersläng sist vi skulle starta och fick stå över någon dag. Hon känns nu som vanligt i jobben igen och jag kan inte tänka mig att formen har påverkats av detta. Trots läget känner jag mig inte slagen och jag tycker att hon ska ses som en outsider. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Wizard: (Lopp 8) Var riktigt bra senast även om inte placeringen blev vad vi hade hoppats på. Det strulade en hel del på vägen men avslutningen var riktigt bra och jag hoppas på bättre tur den här gången. Spåret passar perfekt och är han lika fin som senast då måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt.

Örebro 190120

Djorkaeff Sisu: (Lopp 9) Har haft ett par månaders träningsperiod efter senaste starten och känns bara bra för dagen. Han har dock bara fått ett banjobb och förmodligen kommer han att behöva loppet. Med rätt resa tror jag ändå att han kan avsluta vasst och helt borta ska han trots allt inte vara.