Amiralen tog 100:e segern, Esprit 101!

Nyförvärvet Amiral Weah tog stallet över milstolpen 100 årssegrar på Solänget.
Erik Adielsson fick bra snurr på hästen från start och satt i ledningen omgående. In på upploppet utmanades hästen av flera, men höll farten fint trots litet tävlingsuppehåll och höll undan säkert.
Segertiden var 1.16,0/2.140 meter.
Erica Nordlander i Solum sköter om Amiralen som ägs av Daniel Ulander med flera.

Seger 101 kom direkt. Esprit Sisu fixade V75-triumf för Ulf Ohlsson. Esprit var bra med från start från bakspår och forcerades till ledningen efter 700 meter. Det kostade ett 1.12-varv över 2.640 meter, vilket givetvis borde suttit i benen.
Men Ohlsson fick dämpa på mellanvarvet och Esprit Sisu hade gott om spring i benen när det drog ihop sig.
Syd Buss AB & YTAAB AB äger Esprit Sisu som sköts om av Camilla Björk på Solum.

Attraversiamo till Kriteriet

Läckre Attraversiamo var tillbaka i perfekt skick när det vankades Kriteriekval. Erik Adielsson körde till ledningen efter en bit och höll jämn, hög fart som redan in på slutrundan gjorde att övriga fick problem. Över upploppet var ”Attra” fullständigt överlägsen och försvann ifrån till överlägsen seger. Bakom stallnamnet Caracolas AB döljer sig bland annat Calle … Läs mer

Första segern för Idun

Idun A’lir fixade karriärens första seger i Eskilstuna. Treåringen visade fin uppfattning och satt trots bakspår i ledningen efter 300 meter! Ulf Ohlsson höjde sedan tempot successivt och motståndarna lämnades med några längder redan varvet före mål. Avståndet växte hela vägen in och till slut var det en smått överlägsen seger för Idun A’lir på … Läs mer

Fantasy i topp i Gävle

Fantasy In var segermogen med en genomkörare och stod inför en lämplig uppgift i Gävle. Från dubbla tillägg hittadee Ulf Ohlsson så småningom tredje utvändigt och kunde bida sin tid där till 600 meter före mål då en snabb attack förde henne till grepp vid upploppets början. Fantasy In höll undan säkert på 1.15,6/2.680 meter … Läs mer

Trollkarlen fixade dussinet fullt

Formen hos Stall Båth är svår att gnälla på. Global Wizard var stallets tolfte vinnare på sex dagar! Ulf Ohlsson lyfte iväg hästen från start och satt i ledningen kort efter att bilen släppt fältet. Väl där fick ekipaget dämpa tempot efter 1.14-fart första halvvarvet. Global Wizard visade att han han fortsatte på den inslagna … Läs mer

Äntligen, Zagreb!

Zagreb Kronos har i jobben trampat fram som ett löfte, men när det handlat om tävling har det mest knytit sig för den treåriga damen. Idag slog Kenneth Haugstad förhoppningsvis handflatan i den berömda ketchupflaskan då han lotsade henne till vinst på Romme. Mestadels andra utvändigt var positionen och när Kenneth begärde marschfart in på … Läs mer