Örebro 180816

  • Drillbert: (Lopp 5) Var en besvikelse i debuten då han inte alls levde upp till de förhoppningar vi har på honom. Efter den starten har vi höjt träningsdosen och som det känns i jobben så har det gjort honom gott. Jag har ändå svårt att bedöma honom och trots att han har mycket inombords så vill jag se honom leverera även i lopp innan jag hoppas för mycket, en typisk outsider. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global U.Turn: (Lopp 7) Felade lite överraskande senast och jag har ingen förklaring till varför. Han är dock inte helt pålitlig men fart har han som duger långt i klassen. Här har vi fått ett iskallt läge men trots det så tror jag att han slutar långt framme bara han sköter sig. Inga ändringar, skor runt om.
  • Cash Mearas: (Lopp 8) Felade in i första sväng då hon stördes av att konkurrenter satt runt om och skrek. Hon är lite känslig och därför tror jag att kort distans passar bra då hon kan få springa på och sköta sig själv. Hon är inte att lita på men skulle hon sköta sig då slutar hon säkert långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Zodiac Kronos: (Lopp 9) Felade bort sig i debuten och det var nog en andra plats som försvann där. Det viktigaste nu är att han sköter sig och att han får ett riktigt lopp i kroppen. Fartmässigt duger han annars bra och skulle han gå felfritt då är han inte borta. Inga ändringar, skor runt om.
  • Saphir C.D.: (Lopp 10) Har felat mycket så här långt men efter senaste starten tog vi och fräschade upp henne ordentligt och jag hoppas att det framöver ska hjälpa henne att sköta sig. I de starter hon gjort så har hon i alla fall visat fin fart mellan galopperna och skulle hon gå felfritt här då är hon inte borta. Hon gick utan framskor senast men nu blir det skor runt om, inga andra ändringar.