Solvalla 180814

  • Such A Knight: (Lopp 10) Var ute i ett tufft gäng senast och blev trött sista biten. Vi har kollat upp honom efteråt utan att hitta något och vi provar därför igen. Formen är ett litet frågetecken och när han dessutom har fått ett läge han inte gillar då måste jag ligga lågt. Med rätt resa kan det möjligen vara en liten platschans. Inga ändringar, barfota runt om.

Östersund 190826

Pretty Boy Floyd: (Lopp 4) Var ute i ett stentufft lopp senast och fick dessutom gå först utvändigt en bit bakom ledarduon. Det är inte så mycket att säga om att han inte orkade till slut och den här gången är han tillbaka i sin normala klass. Formen ska vara bra och med rätt resa slutar … Läs mer

Färjestad 190826

Anna Mauds Lassie: (Lopp 4) Var jättefin i comebacken och det var starkt av henne att gå ut och vinna direkt efter ett så långt uppehåll. Normalt så ska loppet ha gjort henne gott och jag räknar med att hon är ännu vassare nu. Trots tuffare motstånd så måste min vara ett tidigt bud. Skor runt … Läs mer

Romme 190827

Louie Brodde: (Lopp 2) Har inte startat på länge men känns fin i jobben inför sin comeback. Det fattas säkert ändå en del och han kommer förmodligen att behöva ett par lopp innan formen sitter där. Uppgiften här ser annars tilltalande ut och skulle det bli tempo på loppet så är han trots allt inte borta, … Läs mer

Solvall 190827

Golden Boy Sisu: (Lopp 3) Var inte som bäst senast och vi fräschade därför upp honom efter den starten. Nu känns han som vanligt i jobben igen och jag räknar med en normal insats här. Han har tidigare visat att han trivs bra i spets och skulle vi hålla upp ledningen då måste han vara ett … Läs mer