Hagmyren 180813

  • Global Wizard: (Lopp 2) Är en fin sort som vann i debuten trots att han uppträdde lite omoget. Han somnade till när han väl fått ledningen men trots att han då tappade den kunde han komma tillbaka och vinna på ett bra sätt. Det är en kapabel herre som med lite mer rutin kommer att bli riktigt bra. Här måste han vara ett tidigt bud och sköter han sig då slutar han långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Upstream: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp sist och förhoppningsvis är han nu på rätt väg igen. Han har ännu inte toppform men jag räknar med att han ska bli bättre för varje start. Läget här är chansartat men sköter han sig då slutar han långt framme. Inga ändringar, barfota fram.
  • Global Adventure: (Lopp 5) Är en fin sort som har varit tidig hela tiden och som tränar lovande. Jag tror säkert att han är mogen för en fin insats direkt men det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen. Jag har i alla fall en bra häst och sköter han sig då har jag förhoppningar om att sluta långt framme. Skor runt om.
  • Uruguay Broline: (Lopp 5) Har inte varit lika tidig som min andra häst i loppet men har utvecklats med stormsteg den sista tiden. Det är helt klart rätt sort på henne och hon kommer att utvecklas snabbt framöver. Här ska hon inte vara helt borta men med tanke på lägena så kan det bli svårt att rå på min andra häst. Skor runt om.
  • Midnight Dreamer: (Lopp 8) Var ok senast men kan betydligt bättre. Nu har han fått två lopp i kroppen och förhoppningsvis så börjar han vakna till nu. Kapacitetsmässigt duger han bra och visst måste han vara ett tidigt bud här. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 180814

Such A Knight: (Lopp 10) Var ute i ett tufft gäng senast och blev trött sista biten. Vi har kollat upp honom efteråt utan att hitta något och vi provar därför igen. Formen är ett litet frågetecken och när han dessutom har fått ett läge han inte gillar då måste jag ligga lågt. Med rätt resa … Läs mer

Eskilstuna 180815

Duke Of Mearas: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast men fick helt enkelt stryk av en för dagen bättre häst. Formen är fin men läget här gör att jag ändå vill ligga lite lågt. Skulle vi komma till då kan han mycket väl vara bland de tre. Inga ändringar, barfota fram.

Örebro 180816

Drillbert: (Lopp 5) Var en besvikelse i debuten då han inte alls levde upp till de förhoppningar vi har på honom. Efter den starten har vi höjt träningsdosen och som det känns i jobben så har det gjort honom gott. Jag har ändå svårt att bedöma honom och trots att han har mycket inombords så vill … Läs mer

Bergsåker 180817

Arras Cando: (Lopp 8) Gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången får han prova på att gå bakifrån för första gången och det kan vara en nackdel för hans del. Han ska dock lära sig den biten också och skulle han fixa det då kan han … Läs mer