Hagmyren 180813

  • Global Wizard: (Lopp 2) Är en fin sort som vann i debuten trots att han uppträdde lite omoget. Han somnade till när han väl fått ledningen men trots att han då tappade den kunde han komma tillbaka och vinna på ett bra sätt. Det är en kapabel herre som med lite mer rutin kommer att bli riktigt bra. Här måste han vara ett tidigt bud och sköter han sig då slutar han långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Upstream: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp sist och förhoppningsvis är han nu på rätt väg igen. Han har ännu inte toppform men jag räknar med att han ska bli bättre för varje start. Läget här är chansartat men sköter han sig då slutar han långt framme. Inga ändringar, barfota fram.
  • Global Adventure: (Lopp 5) Är en fin sort som har varit tidig hela tiden och som tränar lovande. Jag tror säkert att han är mogen för en fin insats direkt men det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen. Jag har i alla fall en bra häst och sköter han sig då har jag förhoppningar om att sluta långt framme. Skor runt om.
  • Uruguay Broline: (Lopp 5) Har inte varit lika tidig som min andra häst i loppet men har utvecklats med stormsteg den sista tiden. Det är helt klart rätt sort på henne och hon kommer att utvecklas snabbt framöver. Här ska hon inte vara helt borta men med tanke på lägena så kan det bli svårt att rå på min andra häst. Skor runt om.
  • Midnight Dreamer: (Lopp 8) Var ok senast men kan betydligt bättre. Nu har han fått två lopp i kroppen och förhoppningsvis så börjar han vakna till nu. Kapacitetsmässigt duger han bra och visst måste han vara ett tidigt bud här. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 180925

Poem In Motion: (Lopp 8) Trivdes inte med banan senast och kunde inte göra sig själv rättvisa. Formen ska annars vara klart bättre än raden och hon kommer att få full utdelning när som helst. Här har vi en vettig uppgift och visst måste hon vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 180925

Bythebook: (Lopp 1) Var riktigt bra senast men fick helt enkelt stryk av två som var snäppet bättre. Det känns som att han har tagit loppen på rätt sätt och han ska bli bättre för varje start. Här har vi en intressant uppgift och sköter han sig lika bra den här gången då slutar han säkert … Läs mer

Solvalla 180926

Queen Of Moorlands: (Lopp 3) Gjorde ett riktigt bra lopp senast och jag var fullt nöjd med den insatsen. Nu blir det lite väl tätt mellan starterna men sitter inte loppet i benen då tror jag att hon kommer att vara ännu vassare den här gången. Motståndet är tufft och även om hon inte är helt … Läs mer

Solvalla 180929

Palma Pellini: (Lopp 2) Har skött sig fint på slutet och då har hon visat en del av vad hon har inombords. Jag hoppas att poletten har ramlat ned nu men jag vågar ännu inte lita på henne fullt ut. Hon är mer stark än speedig och högt tempo skulle gynna oss. Det viktigaste är fortfarande … Läs mer

Solvalla 180930

Fantasy In: (Lopp 1) Har gjort två bra lopp på slutet och formen ska bara bli bättre och bättre. Tyvärr så måste hon gå med skor den här gången vilket är ett litet minus men jag tror ändå att hon kan göra ett bra lopp. Från det här läget får vi förhoppningsvis en fin resa och … Läs mer