Hagmyren 180813

  • Global Wizard: (Lopp 2) Är en fin sort som vann i debuten trots att han uppträdde lite omoget. Han somnade till när han väl fått ledningen men trots att han då tappade den kunde han komma tillbaka och vinna på ett bra sätt. Det är en kapabel herre som med lite mer rutin kommer att bli riktigt bra. Här måste han vara ett tidigt bud och sköter han sig då slutar han långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Upstream: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp sist och förhoppningsvis är han nu på rätt väg igen. Han har ännu inte toppform men jag räknar med att han ska bli bättre för varje start. Läget här är chansartat men sköter han sig då slutar han långt framme. Inga ändringar, barfota fram.
  • Global Adventure: (Lopp 5) Är en fin sort som har varit tidig hela tiden och som tränar lovande. Jag tror säkert att han är mogen för en fin insats direkt men det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen. Jag har i alla fall en bra häst och sköter han sig då har jag förhoppningar om att sluta långt framme. Skor runt om.
  • Uruguay Broline: (Lopp 5) Har inte varit lika tidig som min andra häst i loppet men har utvecklats med stormsteg den sista tiden. Det är helt klart rätt sort på henne och hon kommer att utvecklas snabbt framöver. Här ska hon inte vara helt borta men med tanke på lägena så kan det bli svårt att rå på min andra häst. Skor runt om.
  • Midnight Dreamer: (Lopp 8) Var ok senast men kan betydligt bättre. Nu har han fått två lopp i kroppen och förhoppningsvis så börjar han vakna till nu. Kapacitetsmässigt duger han bra och visst måste han vara ett tidigt bud här. Inga ändringar, skor runt om.

Östersund 190826

Pretty Boy Floyd: (Lopp 4) Var ute i ett stentufft lopp senast och fick dessutom gå först utvändigt en bit bakom ledarduon. Det är inte så mycket att säga om att han inte orkade till slut och den här gången är han tillbaka i sin normala klass. Formen ska vara bra och med rätt resa slutar … Läs mer

Färjestad 190826

Anna Mauds Lassie: (Lopp 4) Var jättefin i comebacken och det var starkt av henne att gå ut och vinna direkt efter ett så långt uppehåll. Normalt så ska loppet ha gjort henne gott och jag räknar med att hon är ännu vassare nu. Trots tuffare motstånd så måste min vara ett tidigt bud. Skor runt … Läs mer

Romme 190827

Louie Brodde: (Lopp 2) Har inte startat på länge men känns fin i jobben inför sin comeback. Det fattas säkert ändå en del och han kommer förmodligen att behöva ett par lopp innan formen sitter där. Uppgiften här ser annars tilltalande ut och skulle det bli tempo på loppet så är han trots allt inte borta, … Läs mer

Solvall 190827

Golden Boy Sisu: (Lopp 3) Var inte som bäst senast och vi fräschade därför upp honom efter den starten. Nu känns han som vanligt i jobben igen och jag räknar med en normal insats här. Han har tidigare visat att han trivs bra i spets och skulle vi hålla upp ledningen då måste han vara ett … Läs mer