Hagmyren 180813

  • Global Wizard: (Lopp 2) Är en fin sort som vann i debuten trots att han uppträdde lite omoget. Han somnade till när han väl fått ledningen men trots att han då tappade den kunde han komma tillbaka och vinna på ett bra sätt. Det är en kapabel herre som med lite mer rutin kommer att bli riktigt bra. Här måste han vara ett tidigt bud och sköter han sig då slutar han långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Upstream: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp sist och förhoppningsvis är han nu på rätt väg igen. Han har ännu inte toppform men jag räknar med att han ska bli bättre för varje start. Läget här är chansartat men sköter han sig då slutar han långt framme. Inga ändringar, barfota fram.
  • Global Adventure: (Lopp 5) Är en fin sort som har varit tidig hela tiden och som tränar lovande. Jag tror säkert att han är mogen för en fin insats direkt men det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen. Jag har i alla fall en bra häst och sköter han sig då har jag förhoppningar om att sluta långt framme. Skor runt om.
  • Uruguay Broline: (Lopp 5) Har inte varit lika tidig som min andra häst i loppet men har utvecklats med stormsteg den sista tiden. Det är helt klart rätt sort på henne och hon kommer att utvecklas snabbt framöver. Här ska hon inte vara helt borta men med tanke på lägena så kan det bli svårt att rå på min andra häst. Skor runt om.
  • Midnight Dreamer: (Lopp 8) Var ok senast men kan betydligt bättre. Nu har han fått två lopp i kroppen och förhoppningsvis så börjar han vakna till nu. Kapacitetsmässigt duger han bra och visst måste han vara ett tidigt bud här. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer