Umåker 180810

  • Zorro Kronos: (Lopp 3) Slog sig på en knä senast och felade efter ett knappt halvvarv. Jag kommer att korrigera balansen något till den här starten och då hoppas jag att det ska fungera bättre. Fartmässigt duger han bra och jag tycker att han är en av de som ska räknas. Barfota fram.
  • Calamaras Girl: (Lopp 4) Har mött de bästa varje gång och även om hon gör det bra så tar det på psyket. Nu vill jag gärna matcha henne i lite enklare sammanhang och här tycker jag att vi har hittat en lämplig uppgift. Får vi bara en vettig resa då måste hon vara ett tidigt bud, ett givet streck. Inga ändringar, barfota fram.
  • Esprit Sisu: (Lopp 6) Hade svårt att komma iväg senast då det blev ordentligt trångt från start. Vi tappade en hel del position där men i loppet kändes han i alla fall helt ok och jag tror säkert att formen är intakt. Distansen här ser jag som ett plus och jag tycker att han ska vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Unspooked: (Lopp 8) Blev sjuk i våras och det har tagit lite tid för honom att hitta tillbaka. Nu känns han i alla fall helt ok i jobben igen men han kommer att behöva något lopp innan formen sitter där. Jag begär inte att han ska gå ut och segerstrida direkt men blir samtidigt inte förvånad om han gör det, en typisk outsider. Skor runt om.

Solvalla 190423

Global Adventure: (Lopp 4) Var jättefin i årsdebuten och det verkar som att han har tagit åt sig vinterträningen på rätt sätt. Normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen och jag räknar med en fin insats här. Motståndet är tufft men jag måste ändå tro på en vettig segerchans. Inga ändringar, skor … Läs mer

Bergsåker 190423

Zooren: (Lopp 1) Kvalade på ett positivt sätt och jag är även nöjd med henne i jobben efteråt. Det är en fin sort som är förberedd i nivå med hur mina debutanter brukar vara. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men sköter sig min då gör hon säkert ett bra lopp och … Läs mer

Åby 190425

Attraversiamo: (Lopp 4) Var jättefin i årsdebuten och han visade att han har tagit åt sig vinterträningen på rätt sätt. Allt verkar bra även efteråt och formen ska bara bli bättre och bättre. Han gick med öppet huvudlag senast, ifjol gick han med helstängt i varje start. Jag bestämmer efter värmningen hur det blir nu men … Läs mer

Örebro 190425

Global Wild Card: (Lopp 5) Var jättefin näst senast och jag blev därför besviken senast då hon borde kunnat bättre. Jag kommer att ta bort det helstängda huvudlaget till den här starten och skulle hon bruka sig för fullt då kan hon vara bland de tre trots det tuffa läget. Det blir barfota runt om som … Läs mer

Bollnäs 190426

Remain In Light: (Lopp 2) Bet ifrån sig bra i debuten och det var en insats som lovar gott inför framtiden. Normalt så ska loppet dessutom ha gjort honom gott och jag hoppas att han ska vara snäppet vassare nu. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då måste min … Läs mer