Umåker 180810

  • Zorro Kronos: (Lopp 3) Slog sig på en knä senast och felade efter ett knappt halvvarv. Jag kommer att korrigera balansen något till den här starten och då hoppas jag att det ska fungera bättre. Fartmässigt duger han bra och jag tycker att han är en av de som ska räknas. Barfota fram.
  • Calamaras Girl: (Lopp 4) Har mött de bästa varje gång och även om hon gör det bra så tar det på psyket. Nu vill jag gärna matcha henne i lite enklare sammanhang och här tycker jag att vi har hittat en lämplig uppgift. Får vi bara en vettig resa då måste hon vara ett tidigt bud, ett givet streck. Inga ändringar, barfota fram.
  • Esprit Sisu: (Lopp 6) Hade svårt att komma iväg senast då det blev ordentligt trångt från start. Vi tappade en hel del position där men i loppet kändes han i alla fall helt ok och jag tror säkert att formen är intakt. Distansen här ser jag som ett plus och jag tycker att han ska vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Unspooked: (Lopp 8) Blev sjuk i våras och det har tagit lite tid för honom att hitta tillbaka. Nu känns han i alla fall helt ok i jobben igen men han kommer att behöva något lopp innan formen sitter där. Jag begär inte att han ska gå ut och segerstrida direkt men blir samtidigt inte förvånad om han gör det, en typisk outsider. Skor runt om.

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer