Umåker 180810

  • Zorro Kronos: (Lopp 3) Slog sig på en knä senast och felade efter ett knappt halvvarv. Jag kommer att korrigera balansen något till den här starten och då hoppas jag att det ska fungera bättre. Fartmässigt duger han bra och jag tycker att han är en av de som ska räknas. Barfota fram.
  • Calamaras Girl: (Lopp 4) Har mött de bästa varje gång och även om hon gör det bra så tar det på psyket. Nu vill jag gärna matcha henne i lite enklare sammanhang och här tycker jag att vi har hittat en lämplig uppgift. Får vi bara en vettig resa då måste hon vara ett tidigt bud, ett givet streck. Inga ändringar, barfota fram.
  • Esprit Sisu: (Lopp 6) Hade svårt att komma iväg senast då det blev ordentligt trångt från start. Vi tappade en hel del position där men i loppet kändes han i alla fall helt ok och jag tror säkert att formen är intakt. Distansen här ser jag som ett plus och jag tycker att han ska vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Unspooked: (Lopp 8) Blev sjuk i våras och det har tagit lite tid för honom att hitta tillbaka. Nu känns han i alla fall helt ok i jobben igen men han kommer att behöva något lopp innan formen sitter där. Jag begär inte att han ska gå ut och segerstrida direkt men blir samtidigt inte förvånad om han gör det, en typisk outsider. Skor runt om.

Solvalla 180814

Such A Knight: (Lopp 10) Var ute i ett tufft gäng senast och blev trött sista biten. Vi har kollat upp honom efteråt utan att hitta något och vi provar därför igen. Formen är ett litet frågetecken och när han dessutom har fått ett läge han inte gillar då måste jag ligga lågt. Med rätt resa … Läs mer

Eskilstuna 180815

Duke Of Mearas: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast men fick helt enkelt stryk av en för dagen bättre häst. Formen är fin men läget här gör att jag ändå vill ligga lite lågt. Skulle vi komma till då kan han mycket väl vara bland de tre. Inga ändringar, barfota fram.

Örebro 180816

Drillbert: (Lopp 5) Var en besvikelse i debuten då han inte alls levde upp till de förhoppningar vi har på honom. Efter den starten har vi höjt träningsdosen och som det känns i jobben så har det gjort honom gott. Jag har ändå svårt att bedöma honom och trots att han har mycket inombords så vill … Läs mer

Bergsåker 180817

Arras Cando: (Lopp 8) Gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången får han prova på att gå bakifrån för första gången och det kan vara en nackdel för hans del. Han ska dock lära sig den biten också och skulle han fixa det då kan han … Läs mer