Dannero 180812

  • Fleek Hanover: (Lopp 3) Var jättefin vid segern senast och visade då att hon kommer att tjäna fina pengar framöver. Den här gången har vi fått ett helt annat läge men jag tycker ändå inte att hon kan räknas bort. Får vi bara lite hjälp på vägen då slutar hon långt framme. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Poochai: (Lopp 5) Har toppform för dagen men har inte fått det att stämma i loppen på slutet. Han är klart bättre än raden och han kommer att vinna lopp inom kort. Här är motståndet tufft men jag tycker ändå att min är värd ett streck om man garderar. Inga ändringar, barfota runt om.

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer