Dannero 180812

  • Fleek Hanover: (Lopp 3) Var jättefin vid segern senast och visade då att hon kommer att tjäna fina pengar framöver. Den här gången har vi fått ett helt annat läge men jag tycker ändå inte att hon kan räknas bort. Får vi bara lite hjälp på vägen då slutar hon långt framme. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Poochai: (Lopp 5) Har toppform för dagen men har inte fått det att stämma i loppen på slutet. Han är klart bättre än raden och han kommer att vinna lopp inom kort. Här är motståndet tufft men jag tycker ändå att min är värd ett streck om man garderar. Inga ändringar, barfota runt om.

Bollnäs 190719

Golden Boy Sisu: (Lopp 1) Har gjort allt rätt på slutet och verkar bara bli bättre och bättre. Det blir första gången han provar lång distans men det tror jag snarare är en fördel då han är stark och rejäl på alla sätt. Är han lika fin som på slutet då ska han ha en bra … Läs mer

Axevalla 190720

Alesso: (Lopp 12) Har gjort två bra lopp så här långt och han har verkligen visat rätt inställning till tävlandet. Jag tror dessutom att han är typen som utvecklas snabbt i takt med att han får starta på och han blir intressant framöver. Här står tilläggshästarna bra till men vi ger inte upp för det … Läs mer