Åby 180811

  • Louie Brodde: (Lopp 11) Felade direkt från ett snävt spår i lördags och tappade alla möjligheter där. Han har annars full form för dagen och jag tycker att han har fart som räcker långt i klassen. Han vinner inte så ofta men en vettig platschans tycker jag att han ska ha här. Det blir jänkarvagn den här gången, inga andra ändringar, skor runt om. OBS! Ändring fredag: Det blir vanlig vagn på Louie Brodde även denna gång!

Bollnäs 190719

Golden Boy Sisu: (Lopp 1) Har gjort allt rätt på slutet och verkar bara bli bättre och bättre. Det blir första gången han provar lång distans men det tror jag snarare är en fördel då han är stark och rejäl på alla sätt. Är han lika fin som på slutet då ska han ha en bra … Läs mer

Axevalla 190720

Alesso: (Lopp 12) Har gjort två bra lopp så här långt och han har verkligen visat rätt inställning till tävlandet. Jag tror dessutom att han är typen som utvecklas snabbt i takt med att han får starta på och han blir intressant framöver. Här står tilläggshästarna bra till men vi ger inte upp för det … Läs mer