Åby 180811

  • Louie Brodde: (Lopp 11) Felade direkt från ett snävt spår i lördags och tappade alla möjligheter där. Han har annars full form för dagen och jag tycker att han har fart som räcker långt i klassen. Han vinner inte så ofta men en vettig platschans tycker jag att han ska ha här. Det blir jänkarvagn den här gången, inga andra ändringar, skor runt om. OBS! Ändring fredag: Det blir vanlig vagn på Louie Brodde även denna gång!

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer