Rättvik 180723

  • Zodiac Kronos: (Lopp 1) Är en småtrög typ som har tagit tid på sig att bli startklar. Han har en hel del inombords och kommer säkert må bra av att börja starta på. Lite svårbedömd är han men på sin grundkapacitet tycker jag i alla fall att han ska ses som en outsider. Skor runt om.
  • Arras Cando: (Lopp 4) Var riktigt fin senast då han kunde avgöra trots ett lopp i dödens. Han har visat fin fart så här långt men han har bara sprungit i ledning och dödens vilket passat bra då han är lite bökig i ryggar. Läget här är därför inte optimalt men skulle han lösa det då är han trots tuffare motstånd inte borta och han är en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Unlimited: (Lopp 6) Fick backa sig loss i finalen senast och avslutade därefter klart bra sista biten. Formen är riktigt fin och den här gången ser inte motståndet lika tufft ut. Han kommer att gå barfota runt om för första gången i år och slår det väl ut då gör han säkert ett bra lopp. Jag tycker att han är ett tidigt bud här.
  • Van Kronos: (Lopp 9) Var senast ute i Sprintermästaren och gjorde det bra där från svåra lägen. Han är ordentligt på gång och trots att vi nu möter äldre hästar så tror jag en del på min.  Jag blir inte ett dugg förvånad om han dyker upp i striden. Barfota fram.