Bollnäs 180712

  • Palma Pellini: (Lopp 6) Var fin i kvalet och jag tror att hon är mogen för en bra insats direkt. Hon är dock lite fransk i aktionen och helt säker på benen är hon inte. Än så länge har hon styrkan som sitt främsta vapen men den ska räcka långt här och gör hon inte bort sig då slutar hon säkert långt framme. Skor runt om.

Rättvik 180723

Zodiac Kronos: (Lopp 1) Är en småtrög typ som har tagit tid på sig att bli startklar. Han har en hel del inombords och kommer säkert må bra av att börja starta på. Lite svårbedömd är han men på sin grundkapacitet tycker jag i alla fall att han ska ses som en outsider. Skor runt om. … Läs mer

Solvalla 180724

Duke Of Mearas: (Lopp 5) Fungerade fint på lite ändrad balans senast och vi fortsätter därför likadant nu. Här känns det som att vi går ned något i klass och jag tror att min står sig väl med rätt resa. Jag tycker att han är ett tidigt bud och det ska i alla fall vara en … Läs mer