Axevalla 180713

  • Beam Me Up Scotty: (Lopp 4) Felade i sista sväng senast när det gick som fortast i loppet. Hon har en svag punkt där och det blev lite för mycket då hon skulle hänga på i det höga tempot. Hon kändes annars jättefin för dagen och det känns som att det kan lossna på allvar när som helst. Här är det dock tufft men med stolpe in så är det inte omöjligt att hon kan vara med och slåss om en plats. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Calamaras Girl: (Lopp 8) Gjorde ett ok lopp senast i Stosprintern utan att det var någon topprestation. Hon var inte helt brukad i mål vilket är anledningen till att vi chansar och anmäler här. Risken finns naturligtvis att hon loppet sitter i benen men i normalt slag då är hon förhoppningsvis med och gör upp om en finalplats. Det blir barfota fram den här gången, inga andra ändringar. Tillägg fredag: Vi kommer nog att ha ett norskt huvudlag för första gången och prova i ledningen då det såg ut att vara läge för att testa.
  • Poem In Motion: (Lopp 9) Var riktigt fin senast då hon avslutade vasst efter en del strul i sista sväng. Formen är mycket bättre än raden och det ska bli intressant att se vad hon kan göra här. Motståndet är tufft men jag tycker ändå att min ska ses som en outsider. Skor runt om.

Rättvik 180723

Zodiac Kronos: (Lopp 1) Är en småtrög typ som har tagit tid på sig att bli startklar. Han har en hel del inombords och kommer säkert må bra av att börja starta på. Lite svårbedömd är han men på sin grundkapacitet tycker jag i alla fall att han ska ses som en outsider. Skor runt om. … Läs mer

Solvalla 180724

Duke Of Mearas: (Lopp 5) Fungerade fint på lite ändrad balans senast och vi fortsätter därför likadant nu. Här känns det som att vi går ned något i klass och jag tror att min står sig väl med rätt resa. Jag tycker att han är ett tidigt bud och det ska i alla fall vara en … Läs mer