Axevalla 180713

  • Beam Me Up Scotty: (Lopp 4) Felade i sista sväng senast när det gick som fortast i loppet. Hon har en svag punkt där och det blev lite för mycket då hon skulle hänga på i det höga tempot. Hon kändes annars jättefin för dagen och det känns som att det kan lossna på allvar när som helst. Här är det dock tufft men med stolpe in så är det inte omöjligt att hon kan vara med och slåss om en plats. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Calamaras Girl: (Lopp 8) Gjorde ett ok lopp senast i Stosprintern utan att det var någon topprestation. Hon var inte helt brukad i mål vilket är anledningen till att vi chansar och anmäler här. Risken finns naturligtvis att hon loppet sitter i benen men i normalt slag då är hon förhoppningsvis med och gör upp om en finalplats. Det blir barfota fram den här gången, inga andra ändringar. Tillägg fredag: Vi kommer nog att ha ett norskt huvudlag för första gången och prova i ledningen då det såg ut att vara läge för att testa.
  • Poem In Motion: (Lopp 9) Var riktigt fin senast då hon avslutade vasst efter en del strul i sista sväng. Formen är mycket bättre än raden och det ska bli intressant att se vad hon kan göra här. Motståndet är tufft men jag tycker ändå att min ska ses som en outsider. Skor runt om.

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer