Axevalla 180713

  • Beam Me Up Scotty: (Lopp 4) Felade i sista sväng senast när det gick som fortast i loppet. Hon har en svag punkt där och det blev lite för mycket då hon skulle hänga på i det höga tempot. Hon kändes annars jättefin för dagen och det känns som att det kan lossna på allvar när som helst. Här är det dock tufft men med stolpe in så är det inte omöjligt att hon kan vara med och slåss om en plats. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Calamaras Girl: (Lopp 8) Gjorde ett ok lopp senast i Stosprintern utan att det var någon topprestation. Hon var inte helt brukad i mål vilket är anledningen till att vi chansar och anmäler här. Risken finns naturligtvis att hon loppet sitter i benen men i normalt slag då är hon förhoppningsvis med och gör upp om en finalplats. Det blir barfota fram den här gången, inga andra ändringar. Tillägg fredag: Vi kommer nog att ha ett norskt huvudlag för första gången och prova i ledningen då det såg ut att vara läge för att testa.
  • Poem In Motion: (Lopp 9) Var riktigt fin senast då hon avslutade vasst efter en del strul i sista sväng. Formen är mycket bättre än raden och det ska bli intressant att se vad hon kan göra här. Motståndet är tufft men jag tycker ändå att min ska ses som en outsider. Skor runt om.

Eskilstuna 180925

Poem In Motion: (Lopp 8) Trivdes inte med banan senast och kunde inte göra sig själv rättvisa. Formen ska annars vara klart bättre än raden och hon kommer att få full utdelning när som helst. Här har vi en vettig uppgift och visst måste hon vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 180925

Bythebook: (Lopp 1) Var riktigt bra senast men fick helt enkelt stryk av två som var snäppet bättre. Det känns som att han har tagit loppen på rätt sätt och han ska bli bättre för varje start. Här har vi en intressant uppgift och sköter han sig lika bra den här gången då slutar han säkert … Läs mer

Solvalla 180926

Queen Of Moorlands: (Lopp 3) Gjorde ett riktigt bra lopp senast och jag var fullt nöjd med den insatsen. Nu blir det lite väl tätt mellan starterna men sitter inte loppet i benen då tror jag att hon kommer att vara ännu vassare den här gången. Motståndet är tufft och även om hon inte är helt … Läs mer

Solvalla 180929

Palma Pellini: (Lopp 2) Har skött sig fint på slutet och då har hon visat en del av vad hon har inombords. Jag hoppas att poletten har ramlat ned nu men jag vågar ännu inte lita på henne fullt ut. Hon är mer stark än speedig och högt tempo skulle gynna oss. Det viktigaste är fortfarande … Läs mer

Solvalla 180930

Fantasy In: (Lopp 1) Har gjort två bra lopp på slutet och formen ska bara bli bättre och bättre. Tyvärr så måste hon gå med skor den här gången vilket är ett litet minus men jag tror ändå att hon kan göra ett bra lopp. Från det här läget får vi förhoppningsvis en fin resa och … Läs mer