Axevalla 180713

  • Beam Me Up Scotty: (Lopp 4) Felade i sista sväng senast när det gick som fortast i loppet. Hon har en svag punkt där och det blev lite för mycket då hon skulle hänga på i det höga tempot. Hon kändes annars jättefin för dagen och det känns som att det kan lossna på allvar när som helst. Här är det dock tufft men med stolpe in så är det inte omöjligt att hon kan vara med och slåss om en plats. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Calamaras Girl: (Lopp 8) Gjorde ett ok lopp senast i Stosprintern utan att det var någon topprestation. Hon var inte helt brukad i mål vilket är anledningen till att vi chansar och anmäler här. Risken finns naturligtvis att hon loppet sitter i benen men i normalt slag då är hon förhoppningsvis med och gör upp om en finalplats. Det blir barfota fram den här gången, inga andra ändringar. Tillägg fredag: Vi kommer nog att ha ett norskt huvudlag för första gången och prova i ledningen då det såg ut att vara läge för att testa.
  • Poem In Motion: (Lopp 9) Var riktigt fin senast då hon avslutade vasst efter en del strul i sista sväng. Formen är mycket bättre än raden och det ska bli intressant att se vad hon kan göra här. Motståndet är tufft men jag tycker ändå att min ska ses som en outsider. Skor runt om.

Solvalla 190423

Global Adventure: (Lopp 4) Var jättefin i årsdebuten och det verkar som att han har tagit åt sig vinterträningen på rätt sätt. Normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen och jag räknar med en fin insats här. Motståndet är tufft men jag måste ändå tro på en vettig segerchans. Inga ändringar, skor … Läs mer

Bergsåker 190423

Zooren: (Lopp 1) Kvalade på ett positivt sätt och jag är även nöjd med henne i jobben efteråt. Det är en fin sort som är förberedd i nivå med hur mina debutanter brukar vara. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men sköter sig min då gör hon säkert ett bra lopp och … Läs mer

Åby 190425

Attraversiamo: (Lopp 4) Var jättefin i årsdebuten och han visade att han har tagit åt sig vinterträningen på rätt sätt. Allt verkar bra även efteråt och formen ska bara bli bättre och bättre. Han gick med öppet huvudlag senast, ifjol gick han med helstängt i varje start. Jag bestämmer efter värmningen hur det blir nu men … Läs mer

Örebro 190425

Global Wild Card: (Lopp 5) Var jättefin näst senast och jag blev därför besviken senast då hon borde kunnat bättre. Jag kommer att ta bort det helstängda huvudlaget till den här starten och skulle hon bruka sig för fullt då kan hon vara bland de tre trots det tuffa läget. Det blir barfota runt om som … Läs mer

Bollnäs 190426

Remain In Light: (Lopp 2) Bet ifrån sig bra i debuten och det var en insats som lovar gott inför framtiden. Normalt så ska loppet dessutom ha gjort honom gott och jag hoppas att han ska vara snäppet vassare nu. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då måste min … Läs mer