Axevalla 180713

  • Beam Me Up Scotty: (Lopp 4) Felade i sista sväng senast när det gick som fortast i loppet. Hon har en svag punkt där och det blev lite för mycket då hon skulle hänga på i det höga tempot. Hon kändes annars jättefin för dagen och det känns som att det kan lossna på allvar när som helst. Här är det dock tufft men med stolpe in så är det inte omöjligt att hon kan vara med och slåss om en plats. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Calamaras Girl: (Lopp 8) Gjorde ett ok lopp senast i Stosprintern utan att det var någon topprestation. Hon var inte helt brukad i mål vilket är anledningen till att vi chansar och anmäler här. Risken finns naturligtvis att hon loppet sitter i benen men i normalt slag då är hon förhoppningsvis med och gör upp om en finalplats. Det blir barfota fram den här gången, inga andra ändringar. Tillägg fredag: Vi kommer nog att ha ett norskt huvudlag för första gången och prova i ledningen då det såg ut att vara läge för att testa.
  • Poem In Motion: (Lopp 9) Var riktigt fin senast då hon avslutade vasst efter en del strul i sista sväng. Formen är mycket bättre än raden och det ska bli intressant att se vad hon kan göra här. Motståndet är tufft men jag tycker ändå att min ska ses som en outsider. Skor runt om.

Örebro 190120

Djorkaeff Sisu: (Lopp 9) Har haft ett par månaders träningsperiod efter senaste starten och känns bara bra för dagen. Han har dock bara fått ett banjobb och förmodligen kommer han att behöva loppet. Med rätt resa tror jag ändå att han kan avsluta vasst och helt borta ska han trots allt inte vara.