Rättvik 180623

Midnight Dreamer (lopp 1) har jobbat 16/1.600 och varit fin på det. Lite svårbedömd och han går med skor, men jag tycker att han ska duga en bit.
Arras Cando (lopp 3) är rätt så snabb iväg och trög så han skulle gynnas om han kom till ledningen. Jag har svårt att sätta in honom, men hoppas att han duger en bit.
Grace Gamble (lopp 3) behöver lite rutin och lopp i kroppen. Läget blev perfekt och det primära målet är att hon ska få lifta med och gå en trudelutt till slut.
Poem In Motion (lopp 5) gick fint i skymundan senast och jag tycker att hon har lite smygform. Hon ska ut i Stochampionatskval och vi sparar hovarna. Med klaff kan hon vara bland de tre.
Fortune Mearas (lopp 6) är snabb från start och har god inneboende kapacitet. Här fick vi intressant läge och eventuellt blir det barfota fram på nytt. Han bör räknas.
Bottnas Easy Cash (lopp 7) var lite sämre senast, möjligen hade det blivit lite långt mellan starterna. Han känns fin i jobben och nu testar vi urryckare för första gången i lopp.
Valour Kronos (lopp 7) galopperade bort en framskjuten placering senast, men hästen känns fortsatt okej i jobben. Från det här läget krävs det lite tur, men jag tycker ändå inte att han ska vara helt borta.
Flair Delice (lopp 9) har utvecklats positivt och gjorde det riktigt bra senast. Nu möter hon mer rutinerade konkurrenter, men jag tror att hon i alla fall ska vara bland de sex främsta som kan ta sig till semifinalerna. Inga ändringar.