Dannero 180621

Mellby Guvernör (lopp 1) har gjort allt rätt så här långt i tävlingssammanhang och självklart har jag varit nöjd. Motståndet blir tuffare för varje start, men jag hoppas att han sköter sig igen och vi gör inga ändringar.

Poochai (lopp 4) gjorde ett av sina bästa lopp senast, han backades loss och tog ändå lite till slut när det gick 1.08 sista 500. Jag hade anmält honom till V75 i Boden, men han blev bortpetad. Det blev några skapliga emot här, men jag hoppas att han kan gå barfota igen och då han är ensam i volten blir det jänkarvagn på nytt.

Louie Brodde (lopp 5) hade lite otur senast, men har värmde lite bättre och jag var nöjd med honom. Förmodligen blir det skor i försöket och barfota bak i en eventuell final. Jag har rätt så bra känsla inför detta.

Djorkaeff Sisu (Lopp 8) slet för att haka på det tuffa tempot senast, men var inte trött när galoppen kom och Erik trodde att han varit i platsstriden felfri. Högt tempo är normalt sett positivt, men då måste de där framme tröttna någon gång…vilket inte var fallet senast. Vi kör med samma utrustning som senast.

Pontiac S.W. (lopp 10) kan vara orsaken om jag någon gång tappar håret. Han är strulig och galoppen senast kom lite oväntat för oss. Kunnande finns, men jag måste ligga lågt tills han visar det i lopp. Jag kommer göra några småändringar till den här starten i förhoppning om att han ska trava hela vägen.