Solvalla 180619

  • Mister Selfie: (Lopp 1) Gjorde ett bra lopp senast även om han sprang och bröt några gånger under vägen. Jag sätter det på orutinens konto och det kommer säkert att vara bättre redan nu. Fartmässigt duger han bra men det är alltid svårt att bedöma motståndet i de här loppen. Jag är i alla fall nöjd med min och sköter han sig då dyker han förhoppningsvis upp där framme någonstans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Mooncake Wine: (Lopp 3) Är uppfräschad efter senaste starten och känns nu fin i jobben igen. Jag tycker att hon har blivit bättre och bättre för varje start och hon kommer säkert att tjäna fina pengar framöver. Nu finns det risk för att hon behöver loppet men med tanke på läget så tycker jag ändå att det ska vara en vettig platschans. Skor runt om.
  • Global U.Turn: (Lopp 5) Har slagit ihop och felat kort efter start i de två senaste starterna. Vi kommer därför att köra lite på säkerhet den här gången och han kommer med garanti att hamna bland de sista. Han har dock sin bästa bit till slut och skulle det bli lite tempo på loppet då slår vi många upploppet ned. Inga ändringar, skor runt om.
  • Indras Secret: (Lopp 6) Var fin i kvalet och förhoppningsvis är hon på väg mot den form hon hade när hon radade upp segrarna. Det har annars varit mycket galopper i år och det viktigaste nu är att hon sköter sig. Kapacitetsmässigt duger hon bra och i felfritt lopp slutar hon säkert långt framme. Skor runt om.
  • Basil Pellini: (Lopp 7) Har gjort det väldigt bra så här långt och helt klart är det en lovande sort. Nu stöter han på betydligt tuffare motstånd men min utvecklas den också och det ska bli intressant att se hur han står sig här. Jag begär inte att han ska gå ut och vinna men blir samtidigt inte förvånad om han utmanar dem på allvar. Inga ändringar, skor runt om.
  • Hitman Hearns: (Lopp 9) Gör bra lopp varje gång och han måste bara få en seger snart. Det känns som att formen är så bra den kan bli och med rätt resa då är han alltid vass till slut. Jag har förhoppningar om att han ska sluta långt framme och streckar man på då tycker jag att han ska med. Han gick med bakskor senast men nu blir det barfota runt om, inga andra ändringar.
  • Coffie U.N.G: (Lopp 9) Fick vi nyligen stryka från en tilltänkt start då han hade gjort sig illa i hagen. Han behövde bara stå över ett jobb så jag kan inte tänka mig att det ska ha påverkat formen negativt. Han är alltid stark den sista biten och kör man på där framme då slår vi många till slut. Inte helt borta men i första hand ser det ut som en bra platschans. Skor runt om.