Eskilstuna 180617

  • Global Withdrawl: (Lopp 2) Var jättefin då han vann under elitloppshelgen trots en tuff resa. Han har fått pusta ordentligt efter den insatsen och känns bara fin i de jobb han har fått inför den här uppgiften. Han är kvick ut och visst måste han vara ett tidigt bud här. Det blir skor runt om den här gången.
  • Global Wild Card: (Lopp 3) Var riktigt positiv senast då hon avslutade vasst och jag tycker att det var hennes bästa lopp i karriären. Jag hoppas att hon fortsätter i samma stil för hon har en hel del inombords och kommer i så fall att duga bra. Här har vi fått ett perfekt smygläge och med rätt resa så kan hon förhoppningsvis vara med och slåss om en finalplats. Jag har inte bestämt om det blir skor eller barfota och det gör inte förrän på tävlingsdagen.
  • Global Welcome: (Lopp 4) Har gjort allt rätt så här långt och jag har varit fullt nöjd med hur han har presterat i årets starter. Formen ska bara bli bättre och bättre och vi har siktat mot den här uppgiften ett tag nu. Spåret är inte det bästa men jag tycker ändå att jag har så pass kapabel häst att han ska ses med bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Attraversiamo: (Lopp 7) Har varit jättefin i årets bägge starter och han går framåt för varje start. Han är högkapabel i grunden och jag väntar mig mycket av honom i år bara han får vara frisk. Här stöter vi på tufft motstånd men min är bra den också och visst har jag förhoppningar om att han ska dyka upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Wilderness: (Lopp 8) Löper på jämnt och bra och hon duger en bit även när han möter de bästa. Här har vi fått ett perfekt läge och vi smyger med så länge som möjligt. Med rätt resa är det inte omöjligt att hon kan vara med och slåss om en finalplats. Vi provar ett norskt huvudlag den här gången, inga andra ändringar, skor runt om.
  • No Matter: (Lopp 10) Fungerade fint senast och det var ett skönt besked att få då det annars har strulat en del för henne under våren. Nu känns det som att hon är på rätt väg igen och hon har tidigare visat att hon har mycket inombords. Trots läget är hon inte helt borta och det ska i alla fall vara en bra platschans. Inga ändringar, skor runt om.

Rättvik 180621

Lovely Flicka (lopp 7) var jag jättenöjd med senast. Hon kommer tävla barfota fram även den här gången och bakspår är inte så tokigt, det viktigaste är att hon håller sig lugn. Jag tycker att hon har kunnande att duga i klassen.

Dannero 180621

Mellby Guvernör (lopp 1) har gjort allt rätt så här långt i tävlingssammanhang och självklart har jag varit nöjd. Motståndet blir tuffare för varje start, men jag hoppas att han sköter sig igen och vi gör inga ändringar. Poochai (lopp 4) gjorde ett av sina bästa lopp senast, han backades loss och tog ändå lite … Läs mer

Hagmyren 180622

Chookdi (lopp 6) har gått bra på sistone och känns fortsatt fin. Hon går barfota fram igen och jag tycker att hon ska vara med en bit fram, även om jag tyckte att Henrik Svenssons hästs var riktigt bra senast.

Kalmar 180624

Esprit Sisu (lopp 9) har jag haft en tydlig plan med matchningsmässigt och han har tränat på för fullt, men möjligen saknas det lite tävlingstempo. Han är bra för klassen och har fint läge, vi gör inga ändringar utan han tävlar med skor, bomull i öronen och vanlig vagn. Näst start blir Margarethas Tidiga Unghästserie … Läs mer

Rättvik 180623

Midnight Dreamer (lopp 1) har jobbat 16/1.600 och varit fin på det. Lite svårbedömd och han går med skor, men jag tycker att han ska duga en bit. Arras Cando (lopp 3) är rätt så snabb iväg och trög så han skulle gynnas om han kom till ledningen. Jag har svårt att sätta in honom, … Läs mer

Lindesberg 180623

Such A Knight (lopp 4) står rätt så bra till här och verkar hålla formen. Han är kvick bakom bilen, men ännu snabbare i voltstart och självklart vore det trivsamt om han tog sig till final. Vi kör med bakskor i försöket, men förhoppningsvis barfota runt om i finalen. Optimum Dragonfly (lopp 7) galopperade lite … Läs mer

Halmstad 180625

Calamara’s Girl (lopp 5) opererades i vintras och jag tycker att hon varit fullt godkänd i sina två första starter i år. Jag hoppas formen är i kommande och nu drar vi nog skorna runt om till den här starten. Förutsättningarna ser lämpliga ut och jag tycker att hon ska knipa en finalplats. Beam Me … Läs mer

Solänget 180625

Quite Gold (lopp 5) behöver loppet och går med skor runt om. Vi tar det här som ett utvecklingslopp och jag vill ligga lite lågt.

Eskilstuna 180625

Duke Of Mearas (lopp 7) är inte vrålsnabb ut och kommer få svårt att hålla ledningen. Det behövs därmed lite klaff, men formen är god helt borta är han nog inte. Eventuellt blir det barfota runt om.