Eskilstuna 180617

  • Global Withdrawl: (Lopp 2) Var jättefin då han vann under elitloppshelgen trots en tuff resa. Han har fått pusta ordentligt efter den insatsen och känns bara fin i de jobb han har fått inför den här uppgiften. Han är kvick ut och visst måste han vara ett tidigt bud här. Det blir skor runt om den här gången.
  • Global Wild Card: (Lopp 3) Var riktigt positiv senast då hon avslutade vasst och jag tycker att det var hennes bästa lopp i karriären. Jag hoppas att hon fortsätter i samma stil för hon har en hel del inombords och kommer i så fall att duga bra. Här har vi fått ett perfekt smygläge och med rätt resa så kan hon förhoppningsvis vara med och slåss om en finalplats. Jag har inte bestämt om det blir skor eller barfota och det gör inte förrän på tävlingsdagen.
  • Global Welcome: (Lopp 4) Har gjort allt rätt så här långt och jag har varit fullt nöjd med hur han har presterat i årets starter. Formen ska bara bli bättre och bättre och vi har siktat mot den här uppgiften ett tag nu. Spåret är inte det bästa men jag tycker ändå att jag har så pass kapabel häst att han ska ses med bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Attraversiamo: (Lopp 7) Har varit jättefin i årets bägge starter och han går framåt för varje start. Han är högkapabel i grunden och jag väntar mig mycket av honom i år bara han får vara frisk. Här stöter vi på tufft motstånd men min är bra den också och visst har jag förhoppningar om att han ska dyka upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Global Wilderness: (Lopp 8) Löper på jämnt och bra och hon duger en bit även när han möter de bästa. Här har vi fått ett perfekt läge och vi smyger med så länge som möjligt. Med rätt resa är det inte omöjligt att hon kan vara med och slåss om en finalplats. Vi provar ett norskt huvudlag den här gången, inga andra ändringar, skor runt om.
  • No Matter: (Lopp 10) Fungerade fint senast och det var ett skönt besked att få då det annars har strulat en del för henne under våren. Nu känns det som att hon är på rätt väg igen och hon har tidigare visat att hon har mycket inombords. Trots läget är hon inte helt borta och det ska i alla fall vara en bra platschans. Inga ändringar, skor runt om.