Boden 180616

  • Very Kronos: (Lopp 7) Har skött sig perfekt i årets bägge starter men än är det för tidigt att kalla honom pålitlig. Han känns i alla fall mer mogen i år och förhoppningsvis så blir han därmed även stabilare. Jag är helnöjd med honom för dagen och kapacitetsmässigt duger han naturligtvis långt här. Det är nog så att han har sin värsta motståndare i sig själv och går han fefritt då måste det vara en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.
  • National Prince: (Lopp 12) Har gjort bra lopp i skymundan och formen är riktigt fin för dagen. Nu har vi äntligen fått ett bra läge och den här gången går vi all in. Det blir helstängt, barfota och jänkarvagn och sedan gissar jag på att Erik laddar ordentligt från start. Skulle vi hitta till spets då ska han räknas tidigt och för mig är han ett givet streck.

Solvalla 180814

Such A Knight: (Lopp 10) Var ute i ett tufft gäng senast och blev trött sista biten. Vi har kollat upp honom efteråt utan att hitta något och vi provar därför igen. Formen är ett litet frågetecken och när han dessutom har fått ett läge han inte gillar då måste jag ligga lågt. Med rätt resa … Läs mer

Eskilstuna 180815

Duke Of Mearas: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast men fick helt enkelt stryk av en för dagen bättre häst. Formen är fin men läget här gör att jag ändå vill ligga lite lågt. Skulle vi komma till då kan han mycket väl vara bland de tre. Inga ändringar, barfota fram.

Örebro 180816

Drillbert: (Lopp 5) Var en besvikelse i debuten då han inte alls levde upp till de förhoppningar vi har på honom. Efter den starten har vi höjt träningsdosen och som det känns i jobben så har det gjort honom gott. Jag har ändå svårt att bedöma honom och trots att han har mycket inombords så vill … Läs mer

Bergsåker 180817

Arras Cando: (Lopp 8) Gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången får han prova på att gå bakifrån för första gången och det kan vara en nackdel för hans del. Han ska dock lära sig den biten också och skulle han fixa det då kan han … Läs mer