Boden 180616

  • Very Kronos: (Lopp 7) Har skött sig perfekt i årets bägge starter men än är det för tidigt att kalla honom pålitlig. Han känns i alla fall mer mogen i år och förhoppningsvis så blir han därmed även stabilare. Jag är helnöjd med honom för dagen och kapacitetsmässigt duger han naturligtvis långt här. Det är nog så att han har sin värsta motståndare i sig själv och går han fefritt då måste det vara en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.
  • National Prince: (Lopp 12) Har gjort bra lopp i skymundan och formen är riktigt fin för dagen. Nu har vi äntligen fått ett bra läge och den här gången går vi all in. Det blir helstängt, barfota och jänkarvagn och sedan gissar jag på att Erik laddar ordentligt från start. Skulle vi hitta till spets då ska han räknas tidigt och för mig är han ett givet streck.

Eskilstuna 181217

On Fleek: (Lopp 1) Felade direkt i debuten och tappade allt där. Det var flera omstarter i loppet och jag tar inte så hårt på att hon blev stressad av dessa. Vi tar nya tag här i stället och autostart tror jag passar bra. Jag kan inte motståndet men dyker det inte upp något extra då … Läs mer

Gävle 181218

Urchin: (Lopp 4) Var jättefin senast då han vann med sparade krafter. Han har verkligen hittat formen på slutet och det känns som att han är helt på topp för dagen. Det är aldrig lätt att stå med dubbla tillägg men är min lika fin som senast då slutar han säkert långt framme igen. Inga ändringar. … Läs mer

Solvalla 181218

Hills Delight: (Lopp 3) Har varit jättefin i båda starterna och han har verkligen inlett lovande. Det känns som att hon utvecklas konstant och det ska bli intressant att se vad hon kan göra nu när vi möter tuffare motstånd. Jag begär inte att hon redan nu ska kunna utmana favoriten men jag blir samtidigt inte … Läs mer

Solvalla 181219

Duke Of Mearas: (Lopp 7) Var jättefin senast och det var roligt att han äntligen fick sätta nosen först igen. Han har egentligen gjort bra lopp varje gång men han har inte haft det rätta flytet i slutstriderna. Håller bara formen i sig så kommer det fler segrar och han ska räknas tidigt här också. Inga … Läs mer

Bergsåker 181219

Mellby Galdiolus: (Lopp 2) Var inte som bäst senast och det visade sig efteråt att hon var sjuk för dagen. Hon fick stå över helt i några dagar och därefter har vi tränat på. Hon känns helt ok i jobben men formen är ändå ett litet frågetecken. Distansen är ett plus och löper hon upp till … Läs mer