Boden 180616

  • Very Kronos: (Lopp 7) Har skött sig perfekt i årets bägge starter men än är det för tidigt att kalla honom pålitlig. Han känns i alla fall mer mogen i år och förhoppningsvis så blir han därmed även stabilare. Jag är helnöjd med honom för dagen och kapacitetsmässigt duger han naturligtvis långt här. Det är nog så att han har sin värsta motståndare i sig själv och går han fefritt då måste det vara en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.
  • National Prince: (Lopp 12) Har gjort bra lopp i skymundan och formen är riktigt fin för dagen. Nu har vi äntligen fått ett bra läge och den här gången går vi all in. Det blir helstängt, barfota och jänkarvagn och sedan gissar jag på att Erik laddar ordentligt från start. Skulle vi hitta till spets då ska han räknas tidigt och för mig är han ett givet streck.

Solvalla 190219

Alien Kronos (lopp 3) verkar allt bra med efter senast. Han är rätt så rapp i benen även i voltstart. Han möter Belker som han fått stryk av tidigare, men vi har väl inte helt kastat yxan i skön, Alien fortsätter utvecklas. Winnertakesitall (lopp 5) galopperade direkt senast, vi tar det som ett olycksfall i … Läs mer

Solvalla 190220

Victor A.U. (lopp 6) har varit hos mig sedan årsskiftet och det är en otroligt trevlig individ. Vi har varit inne en gång på Solvalla och då sprang han 18-19/1.600 meter på väldigt fint sätt. Han får förstås bedömas på gamla meriter och det är inte på något sätt toppform så här direkt. Vi tar … Läs mer

Bollnäs 190220

Beammeupscotty (lopp 5) har travat allt bättre och varit säkrare på benen på sistone och jag hoppas att formen kommer också nu. Hon känns bra och är inte alls tokig för den klass hon befinner sig. Vi gör inga ändringar.