Romme 180614

  • Flair Delice: (Lopp 6) Har skött sig bra på slutet då vi har kört henne på säkerhet och med lite större marginaler. Hon blir allt bättre och på sikt tror jag hon kommer att utvecklas en hel del. Än så länge lever hon mest på styrkan och blir det tempo på loppet då slår vi många till slut. Det är alltid svårt att bedöma motståndet i de här loppen men sköter hon sig då ska det i alla fall vara en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • V.G.´s Unstoppable: (Lopp 6) Är åtgärdad efter senaste starten och känns nu helt ok i jobben igen. Hon har en hel del inombords men det viktigaste nu är att hon sköter sig och får göra ett bra lopp. Jag väljer att ligga lite lågt och jag är fullt nöjd om hon kan vara bland de tre. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 180814

Such A Knight: (Lopp 10) Var ute i ett tufft gäng senast och blev trött sista biten. Vi har kollat upp honom efteråt utan att hitta något och vi provar därför igen. Formen är ett litet frågetecken och när han dessutom har fått ett läge han inte gillar då måste jag ligga lågt. Med rätt resa … Läs mer

Eskilstuna 180815

Duke Of Mearas: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast men fick helt enkelt stryk av en för dagen bättre häst. Formen är fin men läget här gör att jag ändå vill ligga lite lågt. Skulle vi komma till då kan han mycket väl vara bland de tre. Inga ändringar, barfota fram.

Örebro 180816

Drillbert: (Lopp 5) Var en besvikelse i debuten då han inte alls levde upp till de förhoppningar vi har på honom. Efter den starten har vi höjt träningsdosen och som det känns i jobben så har det gjort honom gott. Jag har ändå svårt att bedöma honom och trots att han har mycket inombords så vill … Läs mer

Bergsåker 180817

Arras Cando: (Lopp 8) Gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången får han prova på att gå bakifrån för första gången och det kan vara en nackdel för hans del. Han ska dock lära sig den biten också och skulle han fixa det då kan han … Läs mer