Romme 180614

  • Flair Delice: (Lopp 6) Har skött sig bra på slutet då vi har kört henne på säkerhet och med lite större marginaler. Hon blir allt bättre och på sikt tror jag hon kommer att utvecklas en hel del. Än så länge lever hon mest på styrkan och blir det tempo på loppet då slår vi många till slut. Det är alltid svårt att bedöma motståndet i de här loppen men sköter hon sig då ska det i alla fall vara en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • V.G.´s Unstoppable: (Lopp 6) Är åtgärdad efter senaste starten och känns nu helt ok i jobben igen. Hon har en hel del inombords men det viktigaste nu är att hon sköter sig och får göra ett bra lopp. Jag väljer att ligga lite lågt och jag är fullt nöjd om hon kan vara bland de tre. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 190219

Alien Kronos (lopp 3) verkar allt bra med efter senast. Han är rätt så rapp i benen även i voltstart. Han möter Belker som han fått stryk av tidigare, men vi har väl inte helt kastat yxan i skön, Alien fortsätter utvecklas. Winnertakesitall (lopp 5) galopperade direkt senast, vi tar det som ett olycksfall i … Läs mer

Solvalla 190220

Victor A.U. (lopp 6) har varit hos mig sedan årsskiftet och det är en otroligt trevlig individ. Vi har varit inne en gång på Solvalla och då sprang han 18-19/1.600 meter på väldigt fint sätt. Han får förstås bedömas på gamla meriter och det är inte på något sätt toppform så här direkt. Vi tar … Läs mer

Bollnäs 190220

Beammeupscotty (lopp 5) har travat allt bättre och varit säkrare på benen på sistone och jag hoppas att formen kommer också nu. Hon känns bra och är inte alls tokig för den klass hon befinner sig. Vi gör inga ändringar.