Romme 180614

  • Flair Delice: (Lopp 6) Har skött sig bra på slutet då vi har kört henne på säkerhet och med lite större marginaler. Hon blir allt bättre och på sikt tror jag hon kommer att utvecklas en hel del. Än så länge lever hon mest på styrkan och blir det tempo på loppet då slår vi många till slut. Det är alltid svårt att bedöma motståndet i de här loppen men sköter hon sig då ska det i alla fall vara en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • V.G.´s Unstoppable: (Lopp 6) Är åtgärdad efter senaste starten och känns nu helt ok i jobben igen. Hon har en hel del inombords men det viktigaste nu är att hon sköter sig och får göra ett bra lopp. Jag väljer att ligga lite lågt och jag är fullt nöjd om hon kan vara bland de tre. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 181217

On Fleek: (Lopp 1) Felade direkt i debuten och tappade allt där. Det var flera omstarter i loppet och jag tar inte så hårt på att hon blev stressad av dessa. Vi tar nya tag här i stället och autostart tror jag passar bra. Jag kan inte motståndet men dyker det inte upp något extra då … Läs mer

Gävle 181218

Urchin: (Lopp 4) Var jättefin senast då han vann med sparade krafter. Han har verkligen hittat formen på slutet och det känns som att han är helt på topp för dagen. Det är aldrig lätt att stå med dubbla tillägg men är min lika fin som senast då slutar han säkert långt framme igen. Inga ändringar. … Läs mer

Solvalla 181218

Hills Delight: (Lopp 3) Har varit jättefin i båda starterna och han har verkligen inlett lovande. Det känns som att hon utvecklas konstant och det ska bli intressant att se vad hon kan göra nu när vi möter tuffare motstånd. Jag begär inte att hon redan nu ska kunna utmana favoriten men jag blir samtidigt inte … Läs mer

Solvalla 181219

Duke Of Mearas: (Lopp 7) Var jättefin senast och det var roligt att han äntligen fick sätta nosen först igen. Han har egentligen gjort bra lopp varje gång men han har inte haft det rätta flytet i slutstriderna. Håller bara formen i sig så kommer det fler segrar och han ska räknas tidigt här också. Inga … Läs mer