Romme 180614

  • Flair Delice: (Lopp 6) Har skött sig bra på slutet då vi har kört henne på säkerhet och med lite större marginaler. Hon blir allt bättre och på sikt tror jag hon kommer att utvecklas en hel del. Än så länge lever hon mest på styrkan och blir det tempo på loppet då slår vi många till slut. Det är alltid svårt att bedöma motståndet i de här loppen men sköter hon sig då ska det i alla fall vara en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • V.G.´s Unstoppable: (Lopp 6) Är åtgärdad efter senaste starten och känns nu helt ok i jobben igen. Hon har en hel del inombords men det viktigaste nu är att hon sköter sig och får göra ett bra lopp. Jag väljer att ligga lite lågt och jag är fullt nöjd om hon kan vara bland de tre. Inga ändringar, skor runt om.

Rättvik 180621

Lovely Flicka (lopp 7) var jag jättenöjd med senast. Hon kommer tävla barfota fram även den här gången och bakspår är inte så tokigt, det viktigaste är att hon håller sig lugn. Jag tycker att hon har kunnande att duga i klassen.

Dannero 180621

Mellby Guvernör (lopp 1) har gjort allt rätt så här långt i tävlingssammanhang och självklart har jag varit nöjd. Motståndet blir tuffare för varje start, men jag hoppas att han sköter sig igen och vi gör inga ändringar. Poochai (lopp 4) gjorde ett av sina bästa lopp senast, han backades loss och tog ändå lite … Läs mer

Hagmyren 180622

Chookdi (lopp 6) har gått bra på sistone och känns fortsatt fin. Hon går barfota fram igen och jag tycker att hon ska vara med en bit fram, även om jag tyckte att Henrik Svenssons hästs var riktigt bra senast.

Kalmar 180624

Esprit Sisu (lopp 9) har jag haft en tydlig plan med matchningsmässigt och han har tränat på för fullt, men möjligen saknas det lite tävlingstempo. Han är bra för klassen och har fint läge, vi gör inga ändringar utan han tävlar med skor, bomull i öronen och vanlig vagn. Näst start blir Margarethas Tidiga Unghästserie … Läs mer

Rättvik 180623

Midnight Dreamer (lopp 1) har jobbat 16/1.600 och varit fin på det. Lite svårbedömd och han går med skor, men jag tycker att han ska duga en bit. Arras Cando (lopp 3) är rätt så snabb iväg och trög så han skulle gynnas om han kom till ledningen. Jag har svårt att sätta in honom, … Läs mer

Lindesberg 180623

Such A Knight (lopp 4) står rätt så bra till här och verkar hålla formen. Han är kvick bakom bilen, men ännu snabbare i voltstart och självklart vore det trivsamt om han tog sig till final. Vi kör med bakskor i försöket, men förhoppningsvis barfota runt om i finalen. Optimum Dragonfly (lopp 7) galopperade lite … Läs mer

Halmstad 180625

Calamara’s Girl (lopp 5) opererades i vintras och jag tycker att hon varit fullt godkänd i sina två första starter i år. Jag hoppas formen är i kommande och nu drar vi nog skorna runt om till den här starten. Förutsättningarna ser lämpliga ut och jag tycker att hon ska knipa en finalplats. Beam Me … Läs mer

Solänget 180625

Quite Gold (lopp 5) behöver loppet och går med skor runt om. Vi tar det här som ett utvecklingslopp och jag vill ligga lite lågt.

Eskilstuna 180625

Duke Of Mearas (lopp 7) är inte vrålsnabb ut och kommer få svårt att hålla ledningen. Det behövs därmed lite klaff, men formen är god helt borta är han nog inte. Eventuellt blir det barfota runt om.