Lindesberg 180615

  • Ivanhoe: (Lopp 1) Hade en del problem under fjolåret vilket gjort att det har tagit lite tid innan han blev klar för start. Nu tränar han riktigt fint för dagen men har kanske inte samma grund som mina debutanter brukar ha. Vi tar det lite försiktigt i de första starterna och jag ställer inga större krav nu direkt. Fart finns men det viktigaste för mig är att han gör ett bra lopp och sedan får vi se hur långt det räcker. Skor runt om.
  • Saphir C.D.: (Lopp 2) Felade kort efter start senast och det verkar som att hon har problem med att komma igång när det är voltstart. Den här gången är det autostart och förhoppningsvis så blir hon stabilare då och sköter sig. Fart har hon som räcker en bit och även om spåret blev iskallt så blir jag inte förvånad om hon dyker upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 180814

Such A Knight: (Lopp 10) Var ute i ett tufft gäng senast och blev trött sista biten. Vi har kollat upp honom efteråt utan att hitta något och vi provar därför igen. Formen är ett litet frågetecken och när han dessutom har fått ett läge han inte gillar då måste jag ligga lågt. Med rätt resa … Läs mer

Eskilstuna 180815

Duke Of Mearas: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast men fick helt enkelt stryk av en för dagen bättre häst. Formen är fin men läget här gör att jag ändå vill ligga lite lågt. Skulle vi komma till då kan han mycket väl vara bland de tre. Inga ändringar, barfota fram.

Örebro 180816

Drillbert: (Lopp 5) Var en besvikelse i debuten då han inte alls levde upp till de förhoppningar vi har på honom. Efter den starten har vi höjt träningsdosen och som det känns i jobben så har det gjort honom gott. Jag har ändå svårt att bedöma honom och trots att han har mycket inombords så vill … Läs mer

Bergsåker 180817

Arras Cando: (Lopp 8) Gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången får han prova på att gå bakifrån för första gången och det kan vara en nackdel för hans del. Han ska dock lära sig den biten också och skulle han fixa det då kan han … Läs mer