Lindesberg 180615

  • Ivanhoe: (Lopp 1) Hade en del problem under fjolåret vilket gjort att det har tagit lite tid innan han blev klar för start. Nu tränar han riktigt fint för dagen men har kanske inte samma grund som mina debutanter brukar ha. Vi tar det lite försiktigt i de första starterna och jag ställer inga större krav nu direkt. Fart finns men det viktigaste för mig är att han gör ett bra lopp och sedan får vi se hur långt det räcker. Skor runt om.
  • Saphir C.D.: (Lopp 2) Felade kort efter start senast och det verkar som att hon har problem med att komma igång när det är voltstart. Den här gången är det autostart och förhoppningsvis så blir hon stabilare då och sköter sig. Fart har hon som räcker en bit och även om spåret blev iskallt så blir jag inte förvånad om hon dyker upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 190219

Alien Kronos (lopp 3) verkar allt bra med efter senast. Han är rätt så rapp i benen även i voltstart. Han möter Belker som han fått stryk av tidigare, men vi har väl inte helt kastat yxan i skön, Alien fortsätter utvecklas. Winnertakesitall (lopp 5) galopperade direkt senast, vi tar det som ett olycksfall i … Läs mer

Solvalla 190220

Victor A.U. (lopp 6) har varit hos mig sedan årsskiftet och det är en otroligt trevlig individ. Vi har varit inne en gång på Solvalla och då sprang han 18-19/1.600 meter på väldigt fint sätt. Han får förstås bedömas på gamla meriter och det är inte på något sätt toppform så här direkt. Vi tar … Läs mer

Bollnäs 190220

Beammeupscotty (lopp 5) har travat allt bättre och varit säkrare på benen på sistone och jag hoppas att formen kommer också nu. Hon känns bra och är inte alls tokig för den klass hon befinner sig. Vi gör inga ändringar.