Lindesberg 180615

  • Ivanhoe: (Lopp 1) Hade en del problem under fjolåret vilket gjort att det har tagit lite tid innan han blev klar för start. Nu tränar han riktigt fint för dagen men har kanske inte samma grund som mina debutanter brukar ha. Vi tar det lite försiktigt i de första starterna och jag ställer inga större krav nu direkt. Fart finns men det viktigaste för mig är att han gör ett bra lopp och sedan får vi se hur långt det räcker. Skor runt om.
  • Saphir C.D.: (Lopp 2) Felade kort efter start senast och det verkar som att hon har problem med att komma igång när det är voltstart. Den här gången är det autostart och förhoppningsvis så blir hon stabilare då och sköter sig. Fart har hon som räcker en bit och även om spåret blev iskallt så blir jag inte förvånad om hon dyker upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.

Eskilstuna 181217

On Fleek: (Lopp 1) Felade direkt i debuten och tappade allt där. Det var flera omstarter i loppet och jag tar inte så hårt på att hon blev stressad av dessa. Vi tar nya tag här i stället och autostart tror jag passar bra. Jag kan inte motståndet men dyker det inte upp något extra då … Läs mer

Gävle 181218

Urchin: (Lopp 4) Var jättefin senast då han vann med sparade krafter. Han har verkligen hittat formen på slutet och det känns som att han är helt på topp för dagen. Det är aldrig lätt att stå med dubbla tillägg men är min lika fin som senast då slutar han säkert långt framme igen. Inga ändringar. … Läs mer

Solvalla 181218

Hills Delight: (Lopp 3) Har varit jättefin i båda starterna och han har verkligen inlett lovande. Det känns som att hon utvecklas konstant och det ska bli intressant att se vad hon kan göra nu när vi möter tuffare motstånd. Jag begär inte att hon redan nu ska kunna utmana favoriten men jag blir samtidigt inte … Läs mer

Solvalla 181219

Duke Of Mearas: (Lopp 7) Var jättefin senast och det var roligt att han äntligen fick sätta nosen först igen. Han har egentligen gjort bra lopp varje gång men han har inte haft det rätta flytet i slutstriderna. Håller bara formen i sig så kommer det fler segrar och han ska räknas tidigt här också. Inga … Läs mer