Romme 180518

  • Saphir C.D.: (Lopp 1) Felade direkt i debuten men det sätter jag på orutinens konto. Normalt så är hon stabil och från det här läget tror jag att hon sköter sig. Fart finns för att sluta långt framme men med tanke på spåret så är jag fullt nöjd med en plats. Inga ändringar, skor runt om.
  • Poochai: (Lopp 4) Var jättefin då han vann direkt i comebacken. Normalt så ska han vara ännu vassare nu med loppet i kroppen och det kommer också att behövas då motståndet är tuffare. Helt borta är han inte men jag tycker att det känns mer som en vettig platschans än som en het segerchans. Barfota runt om, inga andra ändringar.
  • Global U.Turn: (Lopp 9) Gör bra lopp varje gång och han har verkligen gjort sig förtjänt av en seger snart. Det är alltid chansartat i de här loppen men skulle vi komma till då är han inte borta. Jag är optimist och för mig är han ett givet streck. Inga ändringar, barfota bak.
  • Cash Mearas: (Lopp 11) Vann knappt men säkert senast och det var skönt att hon äntligen fick till det. Hon har mycket inombords och förhoppningsvis så fortsätter hon att sköta sig nu. Fartmässigt tror jag ingen rår på henne och felfritt måste det vara en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.