Dannero 180520

  • Mellby Guvernören: (Lopp 2) Tränar bra och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag gillar min och han duger säkert bra direkt. Jag blir inte förvånad om han slutar långt framme. Skor runt om.
  • Labero Broline: (Lopp 6) Har varit borta från tävlingsovalen ett tag då vi har väntat in bättre banor för hans del. Vi har tränat på ordentligt under tiden men även om han är rejält förberedd så är han inte vässad på något sätt. Vi smyger med och kan han vara bland de tre då är jag fullt nöjd. Skor runt om.

Örebro 190120

Djorkaeff Sisu: (Lopp 9) Har haft ett par månaders träningsperiod efter senaste starten och känns bara bra för dagen. Han har dock bara fått ett banjobb och förmodligen kommer han att behöva loppet. Med rätt resa tror jag ändå att han kan avsluta vasst och helt borta ska han trots allt inte vara.